Το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ για ραντεβού!

Η Μάγδα Αναστασοπούλου δημιούργησε το μακιγιάζ που θα τον κάνει να παραμιλάει!

Τι είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε με το μακιγιάζ; Να τονίσουμε τα χαρακτηριστικά μας, να τα αναδείξουμε και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις! Σε ένα ραντεβού, αυτή η ανάγκη διπλασιάζεται και σε αυτό θα εστιάσουμε σήμερα. Στο μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις στο πρώτο σας ραντεβού μετά τις διακοπές και πως θα καταφέρεις να τον κάνεις να παραμιλάει! Την περισσότερη δουλειά θα την κάνει ο υπέροχος χαρακτήρας σου και το μακιγιάζ όμως μπορεί να βοηθήσει. Γι’ αυτό η Μάγδα Αναστασοπούλου δημιούργησε το ιδανικό μακιγιάζ για ένα φθινοπωρινό ραντεβού που ταιριάζει σε όλες και γίνεται πραγματικά σε 10 λεπτά!

CONTINUE READING

 1. step-1_13

  Το όπλο σου

  Το όπλο σου

  Μαζί με την προσωπικότητα και το χιούμορ σου, η πολεμική σου φαρέτρα περιέχει και την The Blushed Nudes Palette που κάνει θαύματα!

 2. step-etoimi_0

  Έτοιμη

  Έτοιμη

  Είσαι έτοιμη να τον μαγέψεις;

 3. step-2_13

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη από την taupe σκιά που βρίσκεται δεύτερη στην πρώτη σειρά και πέρασέ την από όλο σου το βλέφαρο σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία.

 4. step-3_12

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα πάρε λίγη από την πιο σκούρα σκιά που βρίσκεται τελευταία στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την στα μάτια σου ξεκινώντας από το κέντρο του βλεφάρου και πάλι, σβήνοντας προς την εξωτερική γωνία.

 5. step-4_10

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Αφού τόνισες το σχήμα των ματιών σου ήρθε η ώρα για λάμψη! Πάρε λίγη από την λευκή σκιά που είναι πρώτη στην πρώτη σειρά και πέρασέ την μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού σου.

 6. step-5_11

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  …κάνε το ίσιο αλλά τώρα πέρνα την λευκή σκιά από το κάτω μέρος του φρυδιού σου για να κάνεις τα μάτια σου τεράστια!

 7. step-6_8

  Ένα μυστικό

  Ένα μυστικό

  Για να πεταρίζεις τις βλεφαρίδες σου και εκείνος να χάνει τα λόγια του χρειάζεσαι λίγη βοήθεια και το Lash Sensational Primer θα σου την δώσει!

 8. step-7_6

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Πέρασέ το προσεκτικά από τις βλεφαρίδες σου φροντίζοντας να καλύψεις κάθε μια τριχούλα.

 9. step-8_4

  Μην φοβάσαι

  Μην φοβάσαι

  Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό αλλά δεν θα μείνεις έτσι!

 10. step-9_2

  Δυναμικό δίδυμο

  Δυναμικό δίδυμο

  το lash sensational primer μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με κάθε Maybelline mascara αλλά πάει τέλεια με την κλασικά αγαπημένη Lash Sensational. Πέρασέ την από όλες σου τις βλεφαρίδες μέχρι να μην μείνει κανένα λευκό ίχνος…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.