Ακολούθησε και εσύ το fashion icon, Lena Perminova!

Βρήκαμε ακόμα μία γυναίκα που θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις το στιλ σου.

Θα μπορούσε να είναι full time model αλλά περισσότερο ασχολείται με τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες. Η Lena Perminova είναι μία από τις Ρωσίδες που πρέπει να ξέρεις γιατί είναι ένα πραγματικό fashion icon. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που σου λέμε για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν ήδη και πρόκειται να παίξουν τα fashion girls από τη Ρωσία στα πράγματα.

Η Lena είναι όμορφη και έχει και αναλογίες που κόβουν την ανάσα (ναι έχει κάνει και παιδιά και παρόλα αυτά το σώμα της δεν έχει επηρεαστεί καθόλου) γεγονός που τη βοηθάει να φοράει σχεδόν όλα όσα θέλει. Μας αρέσει γιατί πειραματίζεται με το στιλ της και κάθε φορά τη βλέπουμε με διαφορετικό look. Μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα και φυσικά οι στιλιστικές της επιλογές είναι έμπνευση. Συνήθως επιλέγει κομμάτια από πολύ διάσημους Οίκους και σχεδιαστές, αλλά δε διστάζει να φορέσει και άλλα, πιο οικονομικά.

@lenaperminova

@lenaperminova

Αν την παρακολουθήσεις θα δεις αμέτρητα looks τα οποία θα μπορούσες να αντιγράψεις σε κάθε περίσταση, ενώ επιπλέον θα ζηλέψεις και τις αμέτρητες επισκέψεις της σε fashion shows και events. Κάνε λοιπόν follow στο Instagram account της @lenaperminova και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.