Η blogger που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram!

Και αυτή τη φορά μία blogger είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσεις.

Το Instagram μπορεί να γίνει inspiration board για όλους. Οι εικόνες που έχει είναι αμέτρητες και έτσι σίγουρα θα βρεις πολλά πράγματα που θα σε εμπνεύσουν για να αναβαθμίσεις το στιλ σου. Επιπλέον μπορείς να «ταξιδέψεις» σε αμέτρητα μέρη και να πάρεις ιδέες για τον επόμενο προορισμό που θα επισκεφτείς. 

Η Aimee Song είναι η blogger του Song of Style η οποία αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 4.5 εκατομμύρια followers και έχει μια φανταστική ζωή που έχει καταφέρει να φτιάξει ολομόναχη. Σε αντίθεση με πολλές άλλες διάσημες bloggers, προέρχεται από μια κανονική οικογένεια και έχει χτίσει το όνομά της με πολύ κόπο. Το στιλ της είναι υπέροχο, τα ρούχα της καταπληκτικά, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένας υπέροχος και πολύ συμπαθής άνθρωπος, πράγμα που φαίνεται κυρίως από τα μικρά videos που μοιράζεται με τους fans της. 

Να πούμε τέλος ότι η Aimee έχει και το δικό της κανάλι στο Youtube, το οποίο βέβαια δεν έχει ακόμα το fan club που έχει το Instagram, αλλά αν ρίξεις μια ματιά, θα καταλάβεις ότι είναι και αυτό πολλά υποσχόμενο. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.