Η Ελληνίδα Style Icon που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram!

Αυτή τη φορά ένα κορίτσι από την Ελλάδα έχει τραβήξει την προσοχή μας και σίγουρα θα τραβήξει και τη δική σου.

Πολύ συχνά μιλάμε μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη για το Instagram για κορίτσια από το εξωτερικό που είναι fashion icons και μας εμπνέουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Αυτή τη φορά σειρά έχει ένα κορίτσι από την Ελλάδα. Ναι, γιατί όχι; Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις διεθνείς bloggers που ξέρει όλος ο κόσμος, παρόλο που κατάγεται από μια χώρα που δεν έχει τόσο μεγάλη βιομηχανία μόδας. 

Η Ξένη λοιπόν ή αλλιώς @stylelove, όπως θα τη δεις στο Instagram, είναι ένα πολύ στιλάτο κορίτσι και με μια διαδικτυακή «βόλτα» στις φωτογραφίες της θα διαπιστώσεις πως αξίζει το follow σου. Ο λόγος; Κάθε εικόνα που ανεβάζει είναι πηγή έμπνευσης για το επόμενο σύνολό σου. Ρούχα και αξεσουάρ άψογα συνδυασμένα, αποτελούν Outfits που κάλλιστα μπορείς να αντιγράψεις με κομμάτια που ήδη έχεις ή με αυτά που πρέπει να αποκτήσεις για να μια πλήρως fashion updated γκαρνταρόμπα. 

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, αυτή είναι η fashion προσωπικότητα που πρέπει να ακολουθήσεις αυτή την εβδομάδα και να μελετήσεις διεξοδικά κάθε σύνολό της. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.