Κάθε look φαίνεται ακριβό με ένα μόνο must-have αξεσουάρ

Αν αναρωτιέσαι σε τι πρέπει να επενδύσεις, σου έχουμε την απάντηση.

Όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου δεν έχουν την ίδια σημασία. Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, κάποια έχουν την ιδιότητα να αναβαθμίσουν ή να καταστρέψουν ένα σύνολο. Ένα από αυτά λοιπόν τα αξεσουάρ, είναι η τσάντα. Ναι, μια καλή τσάντα είναι ικανή να τραβήξει τα βλέμματα και να κάνει τα πάντα να περάσουν απαρατήρητα. Μια τσάντα φτιαγμένη από καλά και όχι απαραίτητα ακριβά υλικά, έχει πολύ μεγάλη σημασία για να κάνεις την εμφάνισή σου να φαίνεται και να είναι πιο προσεγμένη.

Τι θα πρέπει να προσέξεις λοιπόν; Σίγουρα δεν έχουμε όλοι την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουμε μία πολύ ακριβή, designer τσάντα. Βέβαια αν αποφασίσεις να κάνεις μία τέτοια αγορά, την επικροτούμε πλήρως και θεωρούμε πως δε θα μετανιώσεις ποτέ τα χρήματα που ξόδεψες. Αν όμως θέλεις ένα πιο οικονομικό κομμάτι, φρόντισε να επιλέξεις βασικά, ουδέτερα χρώματα. Απόφυγε τα διακοσμητικά στοιχεία και πρόσεξε να έχει τουλάχιστον καλές λεπτομέρειες, όπως σωστές ραφές και μεταλλικό φερμουάρ καλής ποιότητας.

Δε χρειάζεται να τη συνδυάσεις με τα παπούτσια ή τη ζώνη σου, πρόσεξε μόνο να ταιριάζει με τη λογική του look σου, αν και με μία κλασική τσάντα δε θα έχεις ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Αν θέλεις παρόλα αυτά να αποκτήσεις μία πολύ edgy τσάντα, απόφυγε να δώσεις μία περιουσία γι’ αυτή μιας και μετά από λίγο καιρό θα φαίνεται παλιά. Σε αυτή την περίπτωση μια μέση τιμή είναι η καλύτερη επιλογή, έτσι ώστε να φαίνεται καλοφτιαγμένη αλλά να μη μετανιώσεις κιόλας το μεγάλο ποσό που θα έχεις δαπανήσει για ένα seasonal κομμάτι.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.