Λευκό πουκάμισο είδαμε στα closing looks από την Herrera

Η σχεδιάστρια αποχώρησε από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου που φέρει το όνομά της.

Είναι μία από τις πιο σημαντικές σχεδιάστριες και έχει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της μόδας που θα ζήλευε ο καθένας. Ο λόγος για την Carolina Herrera η οποία παρουσίασε την τελευταία συλλογή που σχεδίασε και μετά από 37 χρόνια αποφάσισε να αποχωρήσει από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Οίκου που φέρει το όνομά της. Τα ηνία πλέον αναλαμβάνει ο Wes Gordon ο οποίος φιλοδοξεί να δώσει μία φρέσκια και πιο μοντέρνα νότα στον γνωστό Οίκο που λατρεύουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. 

Η τελευταία συλλογή λοιπόν της Carolina Herrera δια χειρός Carolina Herrera παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης πριν από μερικές μέρες και ήταν και πάλι υπέροχη. Ιδιαίτερη εντύπωση εκτός από όλα τα άλλα βέβαια, έκαναν και τα closing looks που είδαμε στο τέλος της πασαρέλας. Τα μοντέλα λοιπόν φόρεσαν το iconic λευκό πουκάμισο της σχεδιάστριας συνδυασμένο με μάξι full skirts και χρωματιστές ζώνες, αποσπώντας τελικά το πιο δυνατό χειροκρότημα. 

Αυτά τα looks έχουν ιδιαίτερη σημασία και για την ίδια τη σχεδιάστρια αλλά και για τις γυναίκες γενικότερα. Για τη σχεδιάστρια λοιπόν, το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι που κατάφερε να γίνει σήμα κατατεθέν της. Για τις γυναίκες, ένα τέτοιο look είναι ιδανικό γιατί εκφράζει τον δυναμισμό και τη θηλυκότητα ταυτόχρονα. Το λευκό, κλασικό πουκάμισο μπορεί να γίνει το πλέον αυστηρό ρούχο αλλά όταν συνδυάζεται με μία τόσο ρομαντική και θηλυκή φούστα, αποκτά τελείως διαφορετικό χαρακτήρα και τελικά αποδεικνύει, ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει πολλές πλευρές και να τις «χρησιμοποιεί» κατά το δοκούν. Εμείς πάντως λατρεύουμε την Carolina Herrera και αυτό το look συγκεκριμένα και μπορείς να το δοκιμάσεις, συνδυάζοντας το χρώμα της φούστας με το κραγιόν σου. Πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα θα σε αποζημειώσει. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.