Οι power shoulders επέστεψαν ξανά στη μόδα!

Γιατί ξαφνικά πρέπει να τονίσεις τους ώμους σου;

Η μόδα κάνει κύκλους και αυτή την περίοδο ίσως να έχεις παρατηρήσει πως ένα από τα στοιχεία που κάνουν δυναμικό come back είναι οι έντονοι ώμοι. Σε πολλούς Οίκους είδαμε σακάκια, φορέματα, μπλούζες κλπ με τονισμένους όγκους, είτε με βάτες είτε με κοψίματα τέτοια, που έδιναν έμφαση σ’ αυτό το σημείο της σιλουέτας. 

Πρώτη φορά λοιπόν στη μόδα, το συγκεκριμένο στιλ είδαμε στα 1980s και οι power shoulders ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο για το γνωστό πλέον power dressing. Η μόδα με αυτόν τον τρόπο ήθελε να υποστηρίξει τις γυναίκες που μετά τη σεξουαλική επανάσταση των 1960s και την απελευθέρωση των 1970s άρχισαν να μπαίνουν όλο και πιο δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο και να αναλαμβάνουν ρόλους που παλιότερα ούτε είχαν φανταστεί. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το power dressing με έμφαση και πάλι στους ώμους επανέρχεται σήμερα. Θα έχεις σίγουρα δει ότι πολλοί σχεδιαστές προσπαθούν να περάσουν φεμινιστικά μηνύματα και να στηρίξουν τις γυναίκες που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να κατακτήσουν πράγματα που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα. 

Πώς θα φορέσεις αυτό το trend; Δε χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη. Εμείς σου προτείνουμε να το κάνεις με όποιον τρόπο σου αρέσει, συνδυάζοντάς το πάντα με ένα αντίστοιχα δυναμικό μακιγιάζ όπως για παράδειγμα το κόκκινο κραγιόν. 

Δοκίμασέ το από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα δεις ότι η εμφάνισή σου θα αποκτήσει έναν πολύ έντονο δυναμισμό. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.