Πώς θα επιλέξεις τα σωστά mules που θα έχεις για πάντα;

Η τάση που δε φαίνεται να φεύγει από το προσκήνιο, ίσως έχει έρθει η ώρα να μπει και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

Τα mules είναι το στιλ παπουτσιού που τις τελευταίες σεζόν έχει κάνει δυναμικό comeback και φοριέται με αμέτρητους τρόπους. Με τακούνι ή χωρίς, ανοιχτό ή κλειστό, σε φυσικές ή έντονες αποχρώσεις, μας αρέσουν πολύ και επικροτούμε την επιλογή τους. Ξέρεις όμως ποιο ζευγάρι σου ταιριάζει; Να τι πρέπει να σκεφτείς όταν τα αγοράζεις.

  1. Όπως σε όλα τα παπούτσια, έτσι και στα mules, οι nude αποχρώσεις είναι αυτές που δίνουν μήκος στα πόδια σου και άρα κολακεύουν τη σιλουέτα.
  2. Αν είναι κλειστά, προτίμησε φυσικά υλικά γιατί ειδικά το καλοκαίρι τα πόδια σου δε θα ιδρώνουν και δε θα νιώθεις καμία δυσφορία.
  3. Τα mules πρέπει να είναι οπωσδήποτε στο σωστό νούμερο. Δεν έχεις το περιθώριο να παρεις λίγο μικρότερα γιατί θα σε «κόβουν» ούτε λίγο μεγαλύτερα γιατί θα βγαίνουν από τα πόδια σου! Σκέψου το λοιπόν λίγο παραπάνω και σε καμια περίπτωση μην πάρεις ένα ζευγάρι που σου άρεσε αν δεν είναι ακριβώς στο νούμερό σου.
  4. Δώσε σημασία στον πάτο. Επειδή είναι από τη φύση τους άβολα, καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτά που έχουν πολύ σκληρούς πάτους και θα σε δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο στο περπάτημα.
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.