Τα kitten heels επανέρχονται στη μόδα!

Η μόδα κάνει κύκλους και τώρα έχει επανέλθει μία τάση που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι πολύ κολακευτικά. Μπορεί να μην είναι ό,τι πιο βολικό αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που δεν τα αγαπάει, μιας και χαρίζουν ύψος και κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται πολύ πιο ελκυστική. Σου αρέσουν τα πολύ ψηλά τακούνια λοιπόν; Μάλλον για μερικούς μήνες θα πρέπει να τα ξεχάσεις! Εντάξει, είμαστε υπερβολικοί, πολλά είναι τα ψηλοτάκουνα που φέτος βρίσκονται στο προσκήνιο όμως το είδος του τακουνιού που κάνει δυναμικό comeback και φορούν όλες οι fashionistas είναι το kitten heel.

Θυμάσαι τα παπούτσια με το λεπτό, πολύ χαμηλό τακούνι που φορούσαν οι γιαγιάδες μας; Είχε επανέλθει για λίγο και στα 1990s αλλά η παρουσία του στη μόδα δεν ήταν ιδιαίτερα αισθητή.  Αυτά λοιπόν είναι τα kitten heels, τα οποία προέρχονται από τα 1950s , δεν ξεπερνούν σε ύψος τα 5 εκατοστά και έγιναν πολύ διάσημα γιατί ήταν τα αγαπημένα της Audrey Hepburn. Μάλιστα επειδή αρχικά προορίζοταν για τις έφηβες κοπέλες που μόλις είχαν ξεκινήσει να φορούν τακούνια και προσπαθούν να μάθουν να ισορροπούν πάνω σ’ αυτά, τα ονόμαζαν “trainer heels” επειδή υποτίθεται ότι ήταν πιο άνετα. Μύθος, τα kitten heels δεν είναι καθόλου άνετα, παρόλο που είναι πολύ πολύ κομψά και θηλυκά!

Φόρεσέ τα λοιπόν από το πρωί μέχρι το βράδυ, και έχετε μόνο κατά νου ότι δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τις γάμπες, οπότε αν έχεις επιπλέον πόντους σ’ αυτή την περιοχή, ίσως το αποτέλεσμα να μη σε ικανοποιήσει.

Παρόλα αυτά μην ξεχνάς ότι προέρχονται από την πιο θηλυκή δεκαετία της μόδας, οπότε ίσως πρέπει να τους δώσεις μια ευκαιρία φέτος. Τι λες;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.