Τα statement σκουλαρίκια είναι η τάση της σεζόν!

Ξέχνα τα statement κολιέ!

Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα αξεσουάρ είναι ικανά να μεταμορφώσουν ένα σύνολο. Δεν έχει σημασία αν φοράς τελείως basic κομμάτια γιατί αν φορέσεις το κατάλληλο αξεσουάρ, μπορείς να τους δώσεις διαφορετική διάθεση και να τα αναβαθμίσεις με απλό τρόπο. Όπως ίσως θα είχες προσέξει, τα τελευταία χρόνια η μόδα απαιτούσε μεγάλα, εντυπωσιακά κολιέ. Τώρα λοιπόν ένα άλλο αξεσουάρ ήρθε να τα αντικαταστήσει και να σε βοηθήσει να πετύχεις το πιο εντυπωσιακό look.

Τα statement σκουλαρίκια είναι το κόσμημα της σεζόν. Φόρεσέ τα από το πρωί μέχρι το βράδυ συνδυάζοντάς τα με λευκά t-shirts, πουκάμισα, ακόμα και με εμπριμέ κομμάτια, αν είσαι σίγουρη πως το mix’n’match που θα δημιουργήσεις δεν είναι πιο busy από ότι πρέπει. Τόνισε τα μάτια σου με το κατάλληλο μακιγιάζ και άσε τα χείλη σου στο φυσικό τους χρώμα για να τραβήξεις τα βλέμματα στο… βλέμμα σου. Και αν θέλεις να κλέψεις τις εντυπώσεις, μάζεψε τα μαλλιά σου ψηλά και φόρεσε ένα τοπ που αφήνει τον λαιμό σου ακάλυπτο.

Είτε λοιπόν προτιμάς το μίνιμαλ και πολύ μοντέρνο στιλ του Paul Smith, είτε θέλεις να δοκιμάσεις το boho στιλ του Roberto Cavalli, δεν έχεις παρά να τολμήσεις τα πιο μεγάλα εντυπωσιακά σκουλαρίκια αυτή τη σεζόν και πίστεψέ μας, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.