Το καρό είναι το μοτίβο της σεζόν και στο street style!

Ακόμα να πειστείς ότι είναι το μοτίβο της σεζόν;

Κάθε σεζόν έχει διάφορες τάσεις και διάφορα χαρακτηριστικά στοιχεία. Αυτή τη φορά θα σταθούμε σε ένα μοτίβο που έχουμε αναφέρει και πριν από λίγο καιρό μιας και το είδαμε σε πολλές πασαρέλες και από νωρίς ξέραμε ότι θα γίνει τάση. Αυτό το μοτίβο δεν είναι άλλο από το καρό. 

Με έμφαση λοιπόν στην vintage 1940s  αισθητική και όχι τόσο στα grunge στοιχεία, το καρό έχει επανέλθει. Είναι εδώ και μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους τρόπους. Μετά από την πασαρέλα έχει φτάσει και στο street style και έτσι στις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδας, θα λέγαμε πως είναι αυτό που κέρδισε τον τίτλο του πιο πολυφορεμένου print. 

Ακόμα λοιπόν να πειστείς ότι είναι το απόλυτο μοτίβο γι’  αυτή τη σεζόν; Αν μάλιστα είσαι τυχερή και βρεις ένα αυθεντικό, vintage καρό κομμάτι, μην το αφήσεις από τα χέρια σου μιας και αυτή τη σεζόν θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου. 

Αν και το χρωματιστό καρό είναι εξίσου αγαπημένο μας, μιας και ομολογουμένως κάνει τη διαφορά, αυτή τη σεζόν ειδικά, σου προτείνουμε να επιλέξεις το ουδέτερο γκρι, το οποίο θα συνδυάσεις τέλεια με ένα έντονο κραγιόν. Δοκίμασέ το και θα δεις πως έχουμε δίκιο. 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.