5 αγαπημένα ανοιξιάτικα κομμάτια της ντουλάπας μου

Όλοι έχουμε αδυναμίες, έτσι και εγώ.

Όλοι έχουμε αδυναμίες, έτσι και εγώ. Αν και αγαπάω όλα μου τα ρούχα και αξεσουάρ, κάθε σεζόν ξεχωρίζω κάποια και τα φοράω λίγο περισσότερο, είτε γιατί μου ταιριάζουν πιο πολύ από κάποια άλλα, είτε γιατί με βοηθούν να κάνω πιο ευφάνταστους συνδυασμούς. Γι’ αυτή την άνοιξη λοιπόν έχω ξεχωρίσει τα εξής:

  1. Το κιμονό στις αποχρώσεις του ροζ. Δεν είναι το μοναδικό που έχω, όμως αυτό μου αρέσει ιδιαίτερα με το total white που είναι άλλωστε και τάση για φέτος.
  2. Τα χρυσά μου παπούτσια. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και δε χορταίνω να τα φοράω. Ταιριάζουν με όλα και είναι πάρα πολύ άνετα, ενώ ταυτόχρονα είναι και πολύ stylish.
  3. Το κλασικό, μαύρο blazer μου. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα, αν έχεις ήδη ένα στη συλλογή σου, σίγουρα ξέρεις γιατί το αγαπώ τόσο πολύ.
  4. Το bomber jacket μου. Αυτό είναι ακόμα ένα κομμάτι-μπαλαντερ, που μπορώ να φορέσω με sneakers ή με ψηλοτάκουνα παπούτσια και να πάω οπουδήποτε. Θεωρώ πως είναι η τέλεια εναλλακτική για το κλασικό, denim μπουφάν.
  5. Οι κόκκινες γόβες μου. Για όλες τις γυναίκες, το πιο θηλυκό παπούτσι είναι η γόβα. Αν μάλιστα είναι και κόκκινη, εκτός από θηλυκή είναι και σέξι, και μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και το πιο αυστηρό σύνολο. Δε θα σταματήσω ποτέ να τις φοράω.
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.