5 καλοκαιρινά fashion tips που δεν πρέπει να ξεχνάς

Επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα για να μη χάσεις πόντους από το στιλ σου.

Ο καιρός είναι περίεργος όμως η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι βρίσκεται πολύ κοντά. Επειδή λοιπόν πρέπει να είσαι πάντα κατάλληλα προετοιμασμένη, εμείς ετοιμάσαμε μερικά πολύ απλά fashion tips που δεν πρέπει να ξεχνάς για να είσαι πάντα καλοντυμένη.

  1. Το καλοκαίρι σημαίνει «αποκάλυψη» αλλά μην ξεχνάς ότι το σέξι έχει όρια. Το ότι έχει ζέστη δε σημαίνει πως πρέπει να κυκλοφορείς σχεδόν γυμνή! Φόρεσε λοιπόν όλα τα αέρινα και ελαφρώς αποκαλυπτικά ρούχα σου, αλλά με μέτρο και έχε πάντα στο νου σου πού θα πας πριν επιλέξεις το σύνολό σου.
  2. Φόρεσε flats με τα κοντά φορέματα, σορτς και φούστες. Το καλοκαίρι έχει μια δόση σέξι από μόνο του, και επειδή αυτό φαίνεται στη διάθεσή μας, καλό θα είναι με τις ενδυματολογικές σου επιλογές να το μετριάζεις.
  3. Φόρεσε μπεζ εσώρουχα. Ναι, καλά διάβασες, επειδή τα περισσότερα καλοκαιρινά μας ρούχα είναι ανοιχτόχρωμα, καλό θα είναι τα εσώρουχά σου να μη φαίνονται από μέσα. Τόσο τα λευκά, όσο και τα υπόλοιπα χρώματα, δυστυχώς διαγράφονται με αποτέλεσμα συχνά να καταστρέφεται το σύνολό σου από αυτή την απροσεξία.
  4. Αγάπησε και πάλι το φυσικό μακιγιάζ. Μπορεί τον χειμώνα να έχεις ανάγκη να βαφτείς πιο έντονα, και καλά κάνεις, όμως το καλοκαίρι, κάθε ίχνος υπερβολής είναι μάλλον περιττό. Φόρεσε λοιπόν το πιο απαλό σου μακιγιάζ και θα είσαι υπέροχη.
  5. Φόρα χρώμα. Ωραία και τα μαύρα, ωραία και τα λευκά, όμως τα χρωματιστά και printed ρούχα θα ανανεώσουν πραγματικά την εμφάνισή σου και θα σου φτιάξουν τη διάθεση με αποτέλεσμα να δείχνεις πιο όμορφη και φρέσκια.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.