Έντονα Χρώματα και prints από την κορυφή ως τα νύχια

Δεν έχει σημασία που είναι χειμώνας, τα έντονα χρώματα και prints είναι πάντα στο προσκήνιο.

Μπορεί τις προηγούμενες σεζόν η μίνιμαλ διάθεση να ήταν αυτή που επικράτησε. Τώρα τελευταία όμως, με αρχή την τρέχουσα σεζόν, βλάπουμε πως η μόδα κάνει δειλά δειλά μια επιστροφή στο χρώμα και στα έντονα μοτίβα. Ο Gucci, o Valentino και ο Etro ήταν μόνο μερικοί από τους Οίκους που πρότειναν έντονα prints και χρώματα και απ’ ότι φαίνεται πολλοί θα είναι αυτοί που θα τους ακολουθήσουν. Για να φορέσεις λοιπόν σωστά τα printed σύνολα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου μερικούς απλούς κανόνες:

  1. Αν δεν είναι σίγουρη για τους συνδυασμούς μη φορέσεις παραπάνω από ένα μοτίβα μαζί. Προτίμησε ένα που σου αρέσει και παίξε με αυτό .
  2. Αν θέλεις να κάνεις mix ‘n’ match, μπορείς να επιλέξεις μοτίβα της ίδιας φιλοσοφίας (πχ γραμμικά με γραμμικά κ.ο.κ.) και χρωματικής παλέτας για να είναι πιο σωστό το αποτέλεσμα.
  3. Φόρεσε μονόχρωμα αξεσουάρ προκειμένου να αποφύγεις ένα υπερβολικά busy αποτέλεσμα.
  4. Να θυμάσαι ότι τα έντονα μοτίβα προσθέτουν όγκο, οπότε τα σημεία από τα οποία θέλεις να αφαιρέσεις πόντους, προσπάθησε να αποφύγεις να τα «ντύσεις» με printed υφές.

Το μακιγιάζ σου θα πρέπει να κινείται σε ήπιους τόνους. Προτίμησε ένα κραγιόν από τη χρωματική παλέτα του συνόλου σου για να ολοκληρώσεις ιδανικά το look σου ενώ παράλληλα απόφυγε κάθε είδους υπερβολή στα μαλλιά σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.