Λευκό Πουκάμισο: Διάλεξε το σωστό!

Αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.

Το λευκό πουκάμισο, όπως και όλα τα ουδέτερα και κλασικά ρούχα, έχει την ιδιότητα να αλλάζει ύγος και στιλ ανάλογα με το ποιος το φοράει και με τι το συνδυάζει. Πώς όμως θα βρεις το ιδανικό λευκό πουκάμισο, έτσι ώστε να δημιουργήσεις και εσύ τα πιο stylish looks; Διάβασε μερικά απλά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή.

  1. Τσέκαρε το ύφασμα. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω, όμως θα πρέπει να επιλέξεις ένα υλικό που σιδερώνεται εύκολα και καλά. Ένα ασιδέρωτο πουκάμισο δεν είναι ωραίο σε καμία περίπτωση.
  2. Το νούμερό σου επίσης είναι πολύ σημαντικό. Μη διαλέξεις ένα πουκάμισο που είναι πολύ στενό, ή πιο φαρδύ από ότι πρέπει. Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε θα μπορείς να το φορέσεις όπως θέλεις, και να το κάνεις άλλοτε πιο «σοβαρό» και άλλοτε πιο σέξι.
  3. Ο γιακάς του επίσης δε θα πρέπει να είναι ούτε πολύ μεγάλος, ούτε και πολύ μικρός. Μόνο έτσι θα έχει κλασικό χαρακτήρα και θα μπορείς να το φοράς για πολλά χρόνια.
  4. Η απόχρωση τέλος είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσεις βάση. Πάρε ένα καθαρά λευκό πουκάμισο. Το ιβουάρ και το μπεζ είναι εξίσου στιλάτα, όμως το λευκό είναι αυτό που έχει αυτόν τον απόλυτα κλασικό χαρακτήρα που χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις τα looks σου.

 

 

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.