Ποιο ολόσωμο μαγιό σου ταιριάζει;

Ο καιρός έχει βελτιωθεί σημαντικά και ήρθε η ώρα να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι είναι νωρίς για να μιλάμε για μαγιό, όμως τα ολόσωμα εκτός των άλλων μπορούν να φορεθούν και σαν tops οπότε είναι πάντα επίκαιρα. Επειδή λοιπόν ξέρουμε ότι ίσως είναι το πρώτο μαγιό που θα αποκτήσεις για φέτος, έχουμε ετοιμάσει έναν μικρό οδηγό για να επιλέξεις το σωστό.

  1. Αν έχεις ψηλόλιγνη σιλουέτα, χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες, guess what: είσαι τυχερή γιατί όποιο και αν επιλέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου ταιριάζει.
  2. Αν έχεις μικρό στήθος και επιπλέον πόντους στην περιφέρεια περιφέρεια, ένα μαγιό με βολάν ή κεντήματα στο μπούστο θα σε βοηθήσει να να πετύχεις ένα πιο ισορροπημένο αποτέλεσμα.
  3. Αν έχεις πάρει μερικά κιλά παραπάνω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Τα μαγιό με κάθετα γεωμετρικά σχέδια ή κάθετες ρίγες, θα κάνουν τη σιλουέτα σου να μοιάζει πιο

    «μακρόστενη». Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και shape up μαγιό τα οποία κολακεύουν όλα τα σώματα.

  4. Αν έχεις μεγάλη περιφέρεια τότε σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις τα high cut μαγιό, καθώς οι επιπλέον πόντοι σ’ αυτό το σημείο της σιλουέτας σου θα φανούν ακόμα περισσότερο.
  5. Για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος, και πάλι η στήριξη παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Έτσι θα πρέπει να βρείς αυτά τα μαγιό που είναι σαν να έχουν ενσωματωμένο σουτιέν και παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.
  6. Τέλος αν είσαι πολύ μικρόσωμη και πάλι η καλύτερη επιλογή είναι οι κάθετες ρίγες, που χαρίζουν ύψος, αλλά και cut outs στην περιοχή της μέσης.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.