Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

Δε χρειάζεται να κάνεις εξαντλητικές δίαιτες, καθώς υπάρχουν μερικά πράγματα που αν προσέξεις στο ντύσιμό σου αμέσως θα φανείς πιο αδύνατη.

Τα επιπλέον κιλά και οι πόντοι ταλαιπωρούν πολλές γυναίκες. Εμείς πιστεύουμε πως το σώμα είναι δώρο και δεν πρέπει αν του επιτίθεσαι με εξαντλητικές δίαιτες μιας και αν προσέξεις μερικά πολύ απλά πράγματα στο ντύσιμό σου, μπορείς σίγουρα να αφαιρέσεις πόντους και να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 1. Ξεκινάμε με τον πιο απλό και κλασικό κανόνα. Επένδυσε σε total black σύνολα τα οποία είναι stylish αλλά έχουν την ικανότητα να σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη.
 2. Απόφυγε τα βολάν και γενικά τα διακοσμητικά στοιχεία μιας και τραβούν τα βλέμματα και προσθέτουν πάντα όγκο στη σιλουέτα.
 3. Τα ρούχα στο λάθος νούμερο είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Μην παίρνεις μικρότερα γιατί σκοπεύεις άμεσα να αδυνατίσεις, ούτε και μεγαλύτερα γιατί πιστεύεις πως θα κρύψουν τα κιλά που θέλεις να χάσεις. Το νούμερό σου και μόνο αυτό πρέπει να φοράς.
 4. Μπορεί τα κομμάτια που δανειζόμαστε από την ανδρική γκαρνταρόμπα να ειναι πολύ chic μερικές φορές, όμως αν πιστεύεις πως έχεις μερικούς επιπλέον πόντους, τα oversized πλεκτά –και όχι μόνο- του καλού σου δεν είναι η πιο σωστή επιλογή που μπορείς να κάνεις.
 5. Δώσε σημασία στα εσώρουχα. Το λάθος που φαίνεται μικρό ή μεγάλο μέσα από τα ρούχα σου, μπορεί να καταστρέψει την εμφάνισή σου.
 6. Απόφυγε τα πολύ έντονα μοτίβα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, τα πολύχρωμα prints που τραβούν τα βλέμματα, ταιριάζουν περισσότερο σε skinny σιλουέτες.
 7. Φόρεσε κάθετες ρίγες. Αυτό είναι το πιο παλιό τρικ που κάνει τη σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλόλιγνη. Δοκίμασέ το και θα δεις ότι έχουμε δίκιο.
 8. Τέλος μην ξεχνάς πως με το σωστό contouring μπορείς να κάνεις ακόμα και το πρόσωπό σου να δείχνει πολύ πιο αδύνατο, δίνοντας έμφαση στις γωνίες του.

 

Μην ξεχνάς ότι κάθε σώμα έχει τη χάρη του και μπορεί να δείξει υπέροχο αν ξέρεις πώς να υπερτονίσεις τα θετικά του στοιχεία και να καλύψεις τις τυχόν ατέλειες. Δε χρειάζεται λοιπόν να λιμοκτονείς ακολουθώντας μια δίαιτα που βρήκες στο διαδίκτυο, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξεις απλά μερικά απλά πράγματα στο ντύσιμό σου.

 

 1. drupalicon_4111

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

 2. drupalicon_4112

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο;

  Πώς θα δείξεις πιο αδύνατη με το σωστό ντύσιμο; by Pixelformula

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.