Ριγέ: φόρεσέ το σωστά αυτή την άνοιξη

Το ριγέ στην πραγματικότητα δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, όμως ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν,δίνει έντονα το παρών σε ρούχα και αξεσουάρ. Διάβασε πώς θα το φορέσεις.

Ποιος δεν έχει ένα τουλάχιστον ριγέ κομμάτι στη γκαρνταρόμπα του; Σε ρούχα ή αξεσουάρ, οι ρίγες με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο βρίσκονται στο προσκήνιο σχεδόν πάντα. Ανάλογα με το σώμα, το στιλ και τον χαρακτήρα σου, μπορείς να τις φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να δημιουργήσεις σύνολα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ένα από τα πλέον κλασικά ριγέ κομμάτια, που ενδείκνυται για όλα τα σώματα και στιλ είναι η μαρινιέρα. Με έμπνευση από το ναυτικό στοιχείο και με καταβολές κάπου στα 1920s δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα, καθώς συνδυάζεται με όλα, χειμώνα και καλοκαίρι. Ιδιαίτερα με ένα κόκκινο κραγιόν ή και ένα τέλειο κόκκινο μανικιούρ, θα γίνει σίγουρα το κομμάτι που δε θα αποχωριστείς ποτέ. Ειδικά γι’ αυτή τη σεζόν, προτείνουμε να φορέσεις ένα φόρεμα με ρίγες. Αν προτιμήσεις τον ουδέτερο συνδυασμό του λευκού με το μαύρο, τότε μην ξεχάσεις τα πολύχρωμα αξεσουάρ.

Τέλος να θυμάσαι πως οι κάθετες ρίγες σε αδυνατίζουν και σε ψηλώνουν, ενώ οι οριζόντιες τονίζουν ιδιαίτερα τις καμπύλες και προσθέτουν πόντους. Αν λοιπόν έχεις μεσογειακή περιφέρεια, απόφυγε να φορέσεις μια φούστα με οριζόντιες ρίγες, ενώ αντίστοιχα, ένα παντελόνι με κάθετες, είναι το κομμάτι που θα λατρέψεις.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.