Τα αξεσουάρ μπορούν να κάνουν μια απλή εμφάνιση, υπέροχη!

Δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι πολύ, υπάρχει τρόπος να ντύνεσαι καλύτερα και τον ακολουθούν αμέτρητες fashionistas.

Ναι, το ξέρουμε, είναι βαρετό σε καθημερινή βάση να ψάχνεις τι να φορέσεις και να κάνεις μοναδικούς και ευφάνταστους συνδυασμούς. Δεν έχεις πάντα τον χρόνο ούτε και τη διάθεση. Κι όμως υπάρχει ένας τρόπος να είσαι πάντα καλοντυμένη και να ξεχωρίζεις και επίσης να δίνεις την προσωπική σου πινελιά σε κάθε σύνολο που φοράς.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από την απλότητα. Όσο πιο απλό είναι ένα σύνολο είναι τόσο πιο κομψό. Η υπερπροσπάθεια φαίνεται και τις περισσότερες φορές οδηγεί σε λάθη που δυστυχώς καταλαβαίνουν όλοι γύρω μας. Έτσι, αν καθημερινά δεν έχεις διάθεση να ψάξεις πολύ και το κάνεις καταναγκαστικά, δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε basic κομμάτια, όπως jeans, T-shirts, βολικά παπούτσια, σακάκια και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, σε πολύ basic αποχρώσεις. Αυτή είναι η λύση; Όχι, ένα basic σύνολο δεν είναι πάντα αρκετό. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τη διαφορά με ένα αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα κολιέ, ένα φουλάρι, μία ζώνη, ένα ζευγάρι παπούτσια, ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς θα δώσει στην εμφάνισή σου την προσωπική σου πινελιά και δε θα την αφήσει να περάσει απαρατήρητη. Φυσικά το αντίστοιχο μακιγιάζ θα ολοκληρώσει ιδανικά το look σου.

Ξεκίνα λοιπόν να «χτίζεις» σιγά σιγά μία συλλογή από ξεχωριστά αξεσουάρ που σε εκφράζουν πλήρως. Θα δεις ότι είναι πολύ χρήσιμη και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.