Τι να ΜΗ φορέσεις όταν έχει ζέστη

Μπορεί τον χειμώνα να είναι πιο δύσκολο να βρούμε το ιδανικό σύνολο όμως και το καλοκαίρι, για να νιώθεις άνετα, πρέπει να προσέξεις κάποια πράγματα στο ντύσιμό σου.

Για να σε βοηθήσουμε να είσαι και άνετη αλλά και stylish σου λέμε τι δεν πρέπει να φορέσεις σε συνθήκες καύσωνα.

  1. Τα συνθετικά ρούχα είναι απαγορευτικά γιατί δεν αφήνουν το δέρμα να «αναπνεύσει». Το αποτέλεσμα είναι να ζεσταίνεσαι περισσότερο και η καθημερινότητά σου να γίνεται πιο δύσκολη.
  2. Δε θέλει ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλάβει κανείς ότι τα σκουρόχρωμα ρούχα απορροφούν τις ακτίνες φωτός (σε αντίθεση με το λευκό και τα ανοιχτόχρωμα που τις αντανακλούν) με αποτέλεσμα το σώμα σου να υποφέρει από τη συνεχώς αυξανόμενη θερμοκρασία.
  3. Το layering είναι επίσης κάτι που δεν πρέπει να κάνεις μιας και τα επιπλέον κομμάτια μπορεί να προσθέσουν στο στιλ σου αλλά τελικά δε θα μπορείς να τα υποστηρίξεις γιατί θα ζεσταίνεσαι.
  4. Tα denim ρούχα και ιδιαίτερα τα στενά, θα δυσκολέψουν τη ζωή σου οπότε απόφυγέ τα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για όλα τα στενά ρούχα. Καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις και να επιλέξεις στη θέση τους αέρινα κομμάτια.
  5. Θα περίμενε κανείς ότι και τα ρούχα με cut outs ή ανοίγματα, που αφήνουν πολλά σημεία του σώματός σου ακάλυπτα βοηθούν. Στην πραγματικότητα όμως αυτό είναι λάθος γιατί αφήνεις το σώμα σου εκτεθειμένο στη ζέστη, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξεις ένα ρούχο κλειστό, από δροσερό ύφασμα, όπως το λινό.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.