Πώς να συζητήσεις για προβλήματα ψυχικής υγείας

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ


Η Maybelline έχει δεσμευτεί να συμβάλλει στον αποστιγματισμό της ψυχικής υγείας. Μέσα από την παροχή εκπαιδευτικού υλικού και μέσα από εκπαιδεύσεις σε συνεργασία με επιστημονικούς συνεργάτες στοχεύει στην ενίσχυση της διαφάνειας και την έμπρακτη παροχή βοήθειας. Πολλοί άνθρωποι που ζουν με προβλήματα ψυχικής υγείας δεν αισθάνονται άνετα να μιλήσουν στους φίλους και την οικογένειά τους για αυτό που βιώνουν. Πριν αποφασίσετε να βοηθήσετε κάποιον άλλο, αναρωτηθείτε αν νιώθετε προετοιμασμένοι και αν μπορείτε να βρείτε το σωστό περιβάλλον.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Χρησιμοποιήστε γλώσσα που δείχνει την υποστήριξή σας - μείνετε αφοσιωμένοι στις παρακάτω φράσεις που θα σας βοηθήσουν να δείξετε υπομονή και κατανόηση.

ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Η Ψυχική Υγεία είναι ένα διαρκές ταξίδι – μείνετε δεμένοι με το άτομο τακτικά μέσω μηνυμάτων, τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως check-in και συνεχίστε να του υπενθυμίζετε ότι είστε δίπλα του και το υποστηρίζετε. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τους πόρους που επισημαίνονται στην ενότητα ΠΗΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ με εργαλεία για το πώς να βοηθήσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο.

Powered by National Alliance on Mental Illness (NAMI)
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.