ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MAYBELLINE

Είμαστε η Maybelline New York, το #1 Makeup Brand στον κόσμο. Θα μας βρεις σε 120 χώρες και έχουμε πάνω από 1000 διαφορετικές αποχρώσεις προϊόντων. Η αποστολή μας είναι να προφέρουμε μακιγιάζ υψηλής απόδοσης ώστε να φαίνεσαι και να νιώθεις έτοιμος για κάθε περίσταση. Φροντίζουμε να δημιουργούμε μακιγιάζ για κάθε εμφάνιση, στυλ και επιδερμίδα. Φέρνουμε trend setting looks από την Νέα Υόρκη. Τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ στην στιγμή και προσφέρουν αναλλοίωτο αποτέλεσμα που διαρκεί. 

Η δέσμευσή μας: Ασφαλή προϊόντα. Όλα τα προϊόντα της Maybelline περνάνε μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης υπό την καθοδήγηση των ειδικών στις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις έρευνας και καινοτομίας μας για να διασφαλιστεί η τήρηση των προτύπων ασφαλείας μας.

MAKE UP MAKE CHANGE

Στη Maybelline New York δεσμευόμαστε να κάνουμε αλλαγές για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Μάθετε για τις παγκόσμιες πρωτοβουλίες μας και ανακαλύψτε πως μπορούμε να κάνουμε μαζί την πραγματική αλλαγή. Το Βrand Impact Report της Maybelline New York για το 2022 είναι τώρα διαθέσιμο. Mπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.


Ενημερωθείτε για την παγκόσμια πρωτοβουλία Brave Together!
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.