Κάνε το πιο Rock n’ Roll μανικιούρ πανεύκολα!

Είναι πραγματικά τόσο εύκολο που θα σου πάρει 3 λεπτά!

Μας αρέσουν τα κοριτσίστικα μανικιούρ. Είναι όμορφα και μας φτιάχνουν την διάθεση όμως, μερικές φορές θέλουμε κάτι πιο dark… Ξυπνά ο rock n’ roll εαυτός μας και για αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου έχουμε το τέλειο manicure. Η nail artist Κατερίνα Σίτου σου δείχνει πως θα κάνεις το πιο ροκ μανικιούρ τόσο εύκολα που θα πείς hell yes!

 

 1. Back to black

  Back to black

  Το μαύρο εννοείται είναι ο πρωταγωνιστής του μανικιούρ σου και το απίστευτα μεταξένιο Color Show No 677 είναι τόσο σκούρο που δεν χρειάζεται καν δεύτερο πέρασμα. Πέρνα το σε όλα σου τα νύχια αφήνοντας ένα κενό.

 2. Rock n roll

  Rock n roll

  Την πιο ροκ νότα στο μανικιούρ σου όμως θα την δώσει το Color Show Celebrate με την απίστευτα λεπτή χρυσόσκονη που περιέχει και το σκούρο γκρι του χρώμα.

 3. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα ταμποναριστά το Color Show Celebrate από το νύχι σου ξεκινώντας από την βάση του και κάνοντας κινήσεις προς τα κάτω.

 4. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Για να μην χαλάσει το μανικιούρ σου (και αυτό ισχύει για όλα τα μανικιούρ σου) να θυμάσαι να περνάς το πινέλο κάθετα προς την άκρη του νυχιού σου για να κλειδώνεις το βερνίκι νυχιών.

 5. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα μια λεπτή στρώση Dr. Rescue Gel Effect Top Coat από όλα σου τα νύχια για προστασία και απίστευτη διάρκεια σαν να έχεις κάνει gel μανικιούρ.

 6. Έτοιμη

  Έτοιμη

  Μοιάζεις με rock n roll queen υιοθέτησε και το ανάλογο devil may care ύφος!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.