Το πιο hot καλοκαιρινό μανικιούρ είναι το κοραλλί!

Με τα Color Show neon Pastels!

Το καλοκαίρι το κοραλλί σχεδόν επιβάλλεται! Επιβάλλεται στα χείλη, επιβάλλεται στα νύχια και μιας που το έφερε η κουβέντα… θα σου εκμυστηρευτούμε κάτι! Μερικές φορές βαριόμαστε το απλό κοραλλί μανικιούρ! Εκείνες τις φορές είναι που επισκεπτόμαστε την μανικιουρίστ μας για ένα ενδιαφέρον nail art αλλά υπάρχουν και μέρες που αυτό δεν γίνεται. Τότε λοιπόν στρεφόμαστε στα ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ μας Color Show για ένα swiiiiish χρώματος που στεγνώνει σε ένα λεπτό αλλά και πάλι… ένα χρώμα μπορεί να γίνει βαρετό! Γι᾽αυτό θα λατρέψεις το σημερινό mani! Γιατί είναι κοραλλί και έχει 2 χρώματα, τα δύο νέα Color Show Neon Pastels που θα κάνουν τα νύχια σου κάθε άλλο από βαρετά και θα αναδείξουν το μαύρισμά σου! Οι αποχρώσεις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και κάνουν τα πιο υπέροχα παιχνιδίσματα στο φως, σχεδόν σαν να «ζωντανεύουν» τα νύχια σου!

 1. step-1_5

  Color Show Neon Pastels Acid nude

  Color Show Neon Pastels Acid nude

  Έχει το χρώμα του ροδάκινου με ελάχιστη, ιριδίζουσα λάμψη. Τόση όσο χρειάζεται για να γίνει πιο ενδιαφέρον, πιο εντυπωσιακό και oh so glam!

 2. step-2_6

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το με 3 κινήσεις όπως σου έχουμε πει, από τα μισά σου νύχια. Ξεκίνα από τον αντίχειρά σου και συνέχισε αφήνοντας ένα κενό νύχι βάφοντας δηλαδή, αντίχειρα, μέσο και μικρό δαχτυλάκι.

 3. step-3_5

  Color Show Neon Pastels Lilac Glow

  Color Show Neon Pastels Lilac Glow

  Αυτή η απόχρωση μοιάζει ΤΟΣΟ πολύ με την προηγούμενη αλλά είναι και ΤΟΣΟ διαφορετική. Ακροβατεί ανάμεσα στο ροδακινί και το ροζ και έχει επίσης αυτή την διακριτική ιριδίζουσα λάμψη που το κάνει super glam και όμορφο.

 4. step-4_5

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Βάψε τα νύχια που άφησες κενά προσέχοντας να «κλειδώνεις» το χρώμα με ένα παράλληλο πέρασμα στην άκρη του κάθε νυχιού σου. Και μην ξεχνάς! Είναι καλύτερα να κάνεις τρείς ή δύο πολύ λεπτές στρώσεις χρώματος παρά μια πολύ παχιά!

 5. step-5_5

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Είναι το πιο ενδιαφέρον κοραλλί που ´θα κάνεις όλο το καλοκαίρι και… ναι καλά μάντεψες, μπορείς να το κάνεις και στα πόδια για να αναδείξεις το μαύρισμα και στις πατούσες σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.