Ανάποδο Γαλλικό: Εντυπωσιακό και πανεύκολο

Δες πως θα καταφέρεις το πιο εντυπωσιακό μανικιούρ μόνη σου και με υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι

Το Γαλλικό μανικιούρ το ξέρεις φυσικά, το ανάποδο γαλλικό επίσης. Όσο δύσκολο είναι λοιπόν, το κανονικό γαλλικό μανικιούρ (έχουμε σπαταλήσει ώρες για να κάνουμε την τέλεια γραμμή) τόσο εύκολο είναι το.. ανάποδο γαλλικό. Χρειάζεσαι μόλις 2 βερνίκια, ένα ανοιχτόχρωμο και ένα πιο σκούρο, ένα ξυλάκι και αυτοκόλλητα δαχτυλίδια για φύλλα ντοσιέ (τα μικρά κυκλικά με την τρύπα στη μέση). Τα υπόλοιπα στα δείχνουμε εμείς.

Μάθε περισσότερα:

COLOR SHOW

 1. drupalicon_4462

  Ο συνδυασμός μας

  Ο συνδυασμός μας

  Εμείς επιλέξαμε τα βερνίκια Color Show No 402 (το φούξια) kai to No 130 (το λευκό) όμως εσύ μπορείς να κάνεις οποιονδήποτε συνδυασμό.

 2. drupalicon_4463

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα από όλο το νύχι μια στρώση από το ανοιχτόχρωμο βερνίκι. Περίμενε να στεγνώσει λίγο και πέρνα μια δεύτερη. Τώρα περίμενε αρκετά ακόμα, ώσπου να στεγνώσει ΕΝΤΕΛΩΣ το βερνίκι στα νύχια σου.

 3. drupalicon_4464

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Τοποθέτησε το κυκλικό αυτοκόλλητο ακριβώς στη μέση του νυχιού σου έτσι ώστε το μισό να καλύπτει ένα μέρος του νυχιού όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

 4. drupalicon_4465

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Με ένα ξυλάκι πίεσε τις άκρες του αυτοκόλλητου ώστε να εφαρμόσουν καλά στις άκρες του νυχιού.

 5. drupalicon_4466

  Extra Tip

  Extra Tip

  Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξυλάκια μανικιούρ ή μεγάλα ξυλάκια που θα βρεις στο super market. Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα θα τα βρεις σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο.

 6. drupalicon_4467

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα από πάνω μια λεπτή στρώση του σκούρου βερνικιού. Περίμενε να στεγνώσει και πέρνα μια ακόμα. Τώρα περίμενε όσο περισσότερο μπορείς. Είναι πολύ σημαντικό να στεγνώσει καλά το βερνίκι.

 7. drupalicon_4468

  Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα

  Αφού έχεις σιγουρευτεί πως το βερνίκι σου έχει στεγνώσει, τράβα με προσοχή τα αυτοκόλλητα από όλα σου τα δάχτυλα. To αποτέλεσμα είναι απίστευτα εντυπωσιακό όπως βλέπεις αλλά πάνω από όλα πανεύκολο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.