Το πιο εύκολο Φθινοπωρινό μανικιούρ

Είναι πανέμορφο και γίνεται σε πολύ λίγα, απλά βήματα.

Με τον καιρό να χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο, το μόνο που θέλουμε είναι κάτι να μας ανεβάσει. Τι καλύτερο άρα από ένα πανεύκολο και super chic Φθινοπωρινό μανικιούρ; Ζητήσαμε λοιπόν από την Χριστίνα Τζιαμπαζάκη να μας δείξει με απλά βήματα πως θα κάνουμε το τέλειο μανικιούρ και τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα; Απλά τέλειο…

 1. drupalicon_3489

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα από όλα σου τα νύχια το Color Show No 254 Latte 110, είναι το ιδανικό nude και θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για να «ζωγραφίσεις» το nail art σου.

 2. drupalicon_3490

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Βούτα ένα πολύ λεπτό πινέλο ή το ειδικό σου εργαλείο (αξίζει να επενδύσεις) στο χρώμα τις επιλογής σου και ξεκίνα κάνοντας μια μικρή κουκκίδα με βερνίκι σχεδόν στο κέντρο του νυχιού σου.

 3. drupalicon_3491

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Με μια πολύ απαλή κίνηση, τράβα προσεκτικά το εργαλείο σου προς τα κάτω για να δημιουργήσεις ένα μικρό «δάκρυ» από χρώμα όπως βλέπεις στην φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο, τα φύλλα του Φθινοπώρου δεν είναι!

 4. drupalicon_3492

  Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Κάνε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα άλλο χρώμα (ή και το ίδιο αν θες) μέχρι να δημιουργήσεις 3 μικρά φυλλαράκια. Μπορείς να κάνεις όσα θες αλλά τα 3 είναι αρκετά.

 5. drupalicon_3493

  Το φινάλε

  Το φινάλε

  Για να στεγνώσει το μανικιούρ σου σε χρόνο μηδέν, ρίξε μόλις μια σταγόνα από το Dr. Rescue Quick Drops σε κάθε νύχι. Θα στεγνώσει μέχρι να πάρεις ανάσα!

 6. drupalicon_3494

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το Φθινοπωρινό σου μανικιούρ είναι έτοιμο. Η Χριστίνα χρησιμοποίησε τα Color Show No 654 Superpower Blue και No 120 Urban Turquoise αλλά εσύ μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό θέλεις!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.