Το πιο εύκολο Φθινοπωρινό μανικιούρ

Είναι πανέμορφο και γίνεται σε πολύ λίγα, απλά βήματα.

Με τον καιρό να χειροτερεύει κάθε μέρα και περισσότερο, το μόνο που θέλουμε είναι κάτι να μας ανεβάσει. Τι καλύτερο άρα από ένα πανεύκολο και super chic Φθινοπωρινό μανικιούρ; Ζητήσαμε λοιπόν από την Χριστίνα Τζιαμπαζάκη να μας δείξει με απλά βήματα πως θα κάνουμε το τέλειο μανικιούρ και τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα; Απλά τέλειο…

 1. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πέρνα από όλα σου τα νύχια το Color Show No 254 Latte 110, είναι το ιδανικό nude και θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για να «ζωγραφίσεις» το nail art σου.

 2. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Βούτα ένα πολύ λεπτό πινέλο ή το ειδικό σου εργαλείο (αξίζει να επενδύσεις) στο χρώμα τις επιλογής σου και ξεκίνα κάνοντας μια μικρή κουκκίδα με βερνίκι σχεδόν στο κέντρο του νυχιού σου.

 3. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Με μια πολύ απαλή κίνηση, τράβα προσεκτικά το εργαλείο σου προς τα κάτω για να δημιουργήσεις ένα μικρό «δάκρυ» από χρώμα όπως βλέπεις στην φωτογραφία. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο, τα φύλλα του Φθινοπώρου δεν είναι!

 4. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Κάνε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις χρησιμοποιώντας ένα άλλο χρώμα (ή και το ίδιο αν θες) μέχρι να δημιουργήσεις 3 μικρά φυλλαράκια. Μπορείς να κάνεις όσα θες αλλά τα 3 είναι αρκετά.

 5. Το φινάλε

  Το φινάλε

  Για να στεγνώσει το μανικιούρ σου σε χρόνο μηδέν, ρίξε μόλις μια σταγόνα από το Dr. Rescue Quick Drops σε κάθε νύχι. Θα στεγνώσει μέχρι να πάρεις ανάσα!

 6. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το Φθινοπωρινό σου μανικιούρ είναι έτοιμο. Η Χριστίνα χρησιμοποίησε τα Color Show No 654 Superpower Blue και No 120 Urban Turquoise αλλά εσύ μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό θέλεις!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.