Παράταση στο μανικιούρ σου με έναν πολύ έξυπνο τρόπο

Δεν χρειάζεται να τα ξεβάψεις… αυτοσχεδίασε!

Έχει συμβεί σε όλες μας, έχουμε βάψει τα νύχια μας ένα super chic χρώμα και… σχεδόν έχουμε ξεχάσει να το βγάλουμε. Το βαριόμαστε όμως και με βαριά καρδιά πιάνουμε το Express Remover μας ώστε να ξεκινήσουμε ένα νέο μανικιούρ… μισό λεπτό! Η Χριστίνα Τζιαμπαζάκη διαφωνεί! Μπορείς να παρατείνεις τη ζωή του μανικιούρ σου πανεύκολα και να έχεις ένα super cute αποτέλεσμα δημιουργώντας μικρές πατούσες (ναι, πατούσες!) στα νύχια σου. Δες πως…

 1. drupalicon_621

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Διάλεξε ένα βερνίκι στο χρώμα της επιλογής σου (η Χριστίνα διάλεξε σκούρο γιατί έχει λευκή βάση αλλά εσύ κάνεις ό, τι θέλεις) και με το ειδικό εργαλείο σου κάνε μια μικρή τελεία με βερνίκι επάνω στο νύχι σου.

 2. drupalicon_622

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Γύρνα ο εργαλείο σου στην λεπτή μεριά και πάρε λίγο ακόμα βερνίκι. Έπειτα κάνε μικρότερες τελείες γύρω από την πρώτη… είναι τα δαχτυλάκια της πατούσας.

 3. drupalicon_623

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Αν έχεις χώρο επανέλαβε τα βήματα στο ίδιο νύχι φτιάχνοντας μια ακόμη πατούσα. Αν ωστόσο τα νύχια σου είναι μικρά, καλύτερα να μην το επιχειρήσεις, μια αρκεί και περισσεύει.

 4. drupalicon_624

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Έσωσες για μια ακόμη εβδομάδα το μανικιούρ σου και το έκανες πιο χαριτωμένο από ποτέ! Η Χριστίνα γα αυτό το μανικιούρ χρησιμοποίησε το Super Stay 7Days No 287 Midnight Red για τις πατούσες και για να κλειδώσει το σχέδιο πέρασε το Super Stay 7Days No 25 Crystal Clear.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.