Πώς θα στεγνώσουν τα νύχια μου σε λιγότερο από 1 λεπτό;

Δεν θέλει κόπο, θέλει κόλπο!

Το βερνίκια είναι μια… γκαρνταρόμπα για τα χέρια μας. Μπορούμε να αλλάζουμε καθημερινά χρώμα στα νύχια και να τα ταιριάζουμε με τα outfits αλλά και την διάθεσή μας όμως… δεν μπορούμε να περιμένουμε με τις ώρες για να στεγνώσουν, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι! Γι᾽αυτό η καλύτερη επιλογή είναι τα Color Show βερνίκια που στεγνώνουν σε 60 δευτερόλεπτα αλλά και αυτό τον χρόνο τον μείωσε στο μισό η ΜΝΥ! Πως; Θα σου πούμε!

 1. Το χρώμα σου

  Το χρώμα σου

  Δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για νύχια, χρώματα και μανικιούρ χωρίς να κάνουμε την πρότασή μας! Το Color Show No 30 είναι το ιδανικό nude για να αναδείξει τα δάχτυλά σου τώρα που έχεις μαυρίσει πολύ!

  Select Product(s)

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το από όλα συ τα νύχια και… μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστείς δεύτερη στρώση, το κρεμώδες χρώμα του καλύπτει τέλεια όλη την επιφάνεια του νυχιού.

  Select Product(s)

 3. Το κόλπο!

  Το κόλπο!

  Το νέο Top Coat Super Stay Flash Dry! Είναι το νέο top coat της ΜΝΥ που στεγνώνει ακόμα και την τριπλή στρώση βερνικιού σε λιγότερο από ένα λεπτό!

  Select Product(s)

 4. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρασέ το από όλα σου τα νύχια και παρατήρησε πως το πρωτοποριακό του πινελάκι, απλώνει το προϊόν ομοιόμορφα, σχεδόν με μια κίνηση.

  Select Product(s)

 5. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Μην ξεχάσεις φυσικά να «κλειδώσεις» το χρώμα στην άκρη του νυχιού σου για μανικιούρ με διάρκεια ημιμόνιμου!

  Select Product(s)

 6. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Τα νύχια σου στέγνωσαν πριν ακόμα προλάβεις να σκεφτείς αν θέλεις έναν ακόμα καφέ!

  Select Product(s)

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.