Το πιο εντυπωσιακό γιορτινό μανικιούρ σε ένα μόνο λεπτό!

Όσο δηλαδή χρειάζεται για να στεγνώσει το βερνίκι σου…

Για το μακιγιάζ των γιορτών μιλήσαμε και θα μιλήσουμε ξανά… εκτενώς. Για το μανικιούρ όμως; Πως γίνεται να σε αφήσουμε έτσι, με νύχια χωρίς λάμψη και glam; Δεν γίνεται φυσικά και γι᾽αυτό έχουμε για εσένα την τέλεια πρόταση. Για αυτές τις γιορτές λοιπόν, αυτό που προτείνουμε εδώ στην ΜΝΥ για τα νύχια σου είναι… λιωμένο μέταλλο! Ναι, γίνεται να έχεις αυτό το εφέ με τα Color Show Liquid Metal βερνίκια! Μοιάζουν με υγρό, λιωμένο μέταλλο στα νύχια σου, λάμπουν απίθανα και μπορείς να κάνεις δεκάδες συνδυασμούς. Εμείς βρήκαμε τον πιο… Χριστουγεννιάτικο για τώρα και μείνε συντονισμένη γιατί έρχεται και ο New Year’s συνδυασμός…

 1. step-1_23

  Το μέταλλο

  Το μέταλλο

  Το Color Show Liquid Metal που προτέινουμε είναι το Νο 503! Έχει σκούρα κόκκινη απόχρωση και είναι super Χριστουγεννιάτικο… νo?

 2. step-2_24

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα μία πλούσια στρώση σε ένα σου νύχι με τρείς κινήσεις (κέντρο-πλάι-πλαι). Μπορείς να περάσεις μία βάση πιο πριν αλλά αν δεν θέλεις δεν χρειάζεται.

 3. step-3_22

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Επανέλαβε το ίδιο με μία πιο λεπτή στρώση αν το επιθυμείς αλλά… δεν θα χρειαστεί μάλλον! Το χρώμα είναι πλούσιο και καλύπτει τέλεια το νύχι!

 4. step-4_22

  Tip

  Tip

  Μην ξεχάσεις φυσικά να κλειδώσεις το χρώμα περνώντας το πινέλο σου παράλληλα με την άκρη του νυχιού!

 5. step-5

  Στην βάση σου…

  Στην βάση σου…

  Το «ταίρι» του Color Show Liquid Metal Νο 503 που διαλέξαμε είναι το Super Stay 7Days στην απόχρωση Berry Stain αλλά εσύ μπορείς να κάνεις όποιον συνδυασμό επιθυμείς!

 6. stepCEBACEB5CEBDCF84CF81CEB9CEBACEB9

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Σου πήρε πραγματικά ένα λεπτό!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.