Λευκά cat eyes: Τέλειο για την άνοιξη

Μπορεί να σε φοβίζει το τόσο έντονο αποτέλεσμα αλλά όταν δεις πόσο απλό είναι θα το λατρέψεις.

Το μαύρο και το μπλε είναι οι κλασσικές επιλογές όταν αναφερόμαστε στα γατίσια μάτια. Μια λεπτή γραμμή στο κινητό βλέφαρο και τα cat eyes είναι έτοιμα, κλασσικά και κομψά… Αυτή την άνοιξη όμως θέλουμε κάτι περισσότερο. Κάτι πιο έντονο, πιο funky, πιο… Maybelline! Η Μάγδα Αναστασοπούλου είναι εδώ για να σου δώσει αυτό το κάτι και προτείνει λευκά cat eyes. Έντονα, ανοιξιάτικα και τέλεια όποιο και αν είναι το στιλ σου.

 1. drupalicon_3742

  Το όπλο σου

  Το όπλο σου

  Το λευκό Expression Kajal είναι το «όπλο» σου για αυτό το μακιγιάζ. Είναι κρεμώδες, πανεύκολο στη χρήση και μένει στη θέση του για ώρες!

 2. drupalicon_3743

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Ξεκίνα τη γραμμή σου από την εσωτερική γωνία του ματιού με φορά προς τα έξω. Μην ανησυχείς αν δεν την κάνεις ολόισια, μπορείς να την ισιώσεις κάνοντάς την πιο χοντρή. Στα λευκά cat eyes ¨όλα επιτρέππονται και όσο πιο χοντρή η γραμμή σου τόσο το καλύτερο.

 3. drupalicon_3744

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Τράβα τη γραμμή αρκετά πιο μακρυά από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Να θυμάσαι: η γραμμή σου πρέπει να έχει την ίδια κατεύθυνση με αυτή που έχει το κάτω σου βλέφαρο.

 4. drupalicon_3745

  Extra tip

  Extra tip

  Για τέλειο αποτέλεσμα, δημιούργησε ένα ανάποδο τρίγωνο στην εξωτερική γωνία του ματιού σου και στη συνέχεια γέμισέ το με το μολύβι σου.

 5. drupalicon_3746

  Η μάσκαρα σου

  Η μάσκαρα σου

  Φυσικά και θα φορέσεις μάσκαρα! Εκείνη είναι που θα κάνει όλη τη διαφορά και η κλασική The Colossal Volum’ Express είναι ιδανική για εντυπωσιακές βλεφαρίδες με 100% black χρώμα.

 6. drupalicon_3747

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Πέρασέ την σε όλες τις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες σου για όγκο, μήκος και super μαύρο αποτέλεσμα που μαγνητίζει.

 7. drupalicon_3748

  Μια λεπτομέρεια

  Μια λεπτομέρεια

  Για να ενισχύσεις το γατίσιο εφέ στα μάτια σου, δώσε ιδιαίτερη έμφαση στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας του ματιού σου.

 8. drupalicon_3749

  Ετοιμη!

  Ετοιμη!

  Το τέλειο, λευκό cat eye look σου είναι έτοιμο και πιο εντυπωσιακό από οτιδήποτε άλλο έχεις δοκιμάσει!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.