Αυτόν τον χειμώνα επιβάλλονται φωτεινά χρώματα στο μακιγιάζ!

Η Μάγδα απαντά και τοποθετείται σχετικά…

Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την ερώτηση! Αν είμασταν στο κατώφλι κάποιου άλλου χειμώνα, θα σου έλεγα πως έχουμε τόσες σκούρες, moody επιλογές που θα ήθελες από μόνη σου να αφήσεις στην άκρη τα φωτεινά χρώματα. Δεν έρχεται όμως ένας τέτοιος χειμώνας…

CONTINUE READING

1

Οι χειμωνιάτικες πασαρέλες φέτος γέμισαν με τα πιο έντονα και… καλοκαιρινά χρώματα που μπορείς να φανταστείς! Φούξια, πορτοκαλί, κίτρινα, lime και electric blues… όλα επιτρέπονται ή μάλλον, επιβάλλονται φέτος τον χειμώνα!

 

2

Μάλιστα, με τα Superstay Matte Ink σου μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να ξεχωρίζουν από… χιλιόμετρα μακριά μέσα στο μουντό χειμερινό τοπίο. Όμως και στα μάτια… τα ασορτί μάτια με χείλη (hello orange) είναι super trend και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα (θα ακολουθήσει tutorial).

 

3

To colorblocking είναι το απόλυτο must και φυσικά μιλάμε για τα χείλη αλλά και για τα μάτια! Ήδη έχεις δει την Gigi να δοκιμάζει το look και απλά κλέβει την παράσταση!

 

4

Δεν πρέπει λοιπόν να αναρωτιέσαι ούτε να φοβάσαι το χρώμα αυτόν τον χειμώνα. Τα φωτεινά χρώματα σε μάτια και σε χείλη φέτος είναι trend και θα δώσουν έναν άλλο αέρα στις μουντές χειμερινές νύχτες και μέρες! #MakeItHappen

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.