Δες πως θα χρησιμοποιήσεις το κόκκινο Master Camo Pen!

Τα Master Camo Pens ήρθαν για να αλλάξουν τον τρόπο που βάφεσαι και να σου λύσουν τα χέρια! Γιατί τα φοβάσαι ακόμα; Το κόκκινο Master Camo Pen συγκεκριμένα είναι εκείνο που τρομάζει τις περισσότερες αλλά είναι και το πιο ισχυρό όπλο από όλα! Ίσως να θυμάσαι που σου είχαμε δείξει πως να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους σου με κόκκινο κραγιόν… ε λοιπόν, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της Maybelline New York έκλεισαν τις δυνάμεις του κόκκινου μέσα σε μια πρωτοποριακή φόρμουλα, ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και δημιούργησαν το κόκκινο Master Camo Pen που εξουδετερώνει τους πολύ σκούρους, επίμονους και δύσκολους μαύρους κύκλους!. Η Μάγδα βέβαια είναι όπως πάντα εδώ για να σε βοηθήσει να το χρησιμοποιήσεις και είναι τόσο απλό που… θα γελάς!

 1. Όλα μαζί

  Όλα μαζί

  Τα  Master Camo Pens μοιάζουν με πολύχρωμα μολύβια που αλλάζουν τον τρόπο που βάφεσαι!

 2. Το κόκκινο

  Το κόκκινο

  Το κόκκινο χρώμα του Master Camo Pen No 60 εξουδετερώνει το σκούρο χρώμα των μαύρων κύκλων κυριολεκτικά σαν να είναι μαγικό!

 3. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρασέ το κάτω από τα μάτια σου και μην φοβάσαι καθόλου… Η κρεμώδης φόρμουλά του είναι απολαυστική και το χρώμα θα σε βοηθήσει, trust us!

 4. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Αφού ταμπονάρεις ελαφρά το χρώμα ώστε να καλύψει τους μαύρους κύκλους σου, πάρε ένα πινέλο με τ αγαπημένο σου κονσίλερ και ταμπονάρισέ το απαλά επάνω από το κόκκινο. Θα δεις τους κύκλους σου να εξαφανίζονται…

 5. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πραγματικά, μοιάζεις σαν να μην είχες ποτέ σου μαύρους κύκλους…

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.