Δύο νέες παλέτες ματιών και προσώπου από την MNY!

Ώρα να γνωρίσεις τις παλέτες που θα δώσουν το πιο τέλειο χρώμα στο πρόσωπό σου!

Οι παλέτες ματιών και προσώπου της Maybelline New York είναι legendary! Έχουν μέσα τους όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να χρειαστείς και τις λατρεύεις για αυτό. Ποιος είπε όμως πως στην ΜΝΥ επαναπαυόμαστε στην επιτυχία μας; Όποιος το είπε να το πάρει πίσω! Η ΜΝΥ συνεχώς εξελίσσεται, εμπνέεται από την πόλη, το φως, τις διαθέσεις, τις τάσεις, από εσένα… και κάπως έτσι γεννιούνται παλέτες σαν τις νέες City Kits!

 

1

Οι παλέτες City Kits Urban Light και Pink Edge είναι οι νέες προσθήκες στην γκάμα της ΜΝΥ και θα σε ξετρελάνουν… αν δεν το έχουν κάνει ήδη! 

 

2

Έχουν μέσα τους αποχρώσεις για τα μάτια και για τα μάγουλα και έτσι έχεις σε ένα υπερ-κομψό κουτί όλα όσα χρειάζεσαι για να γεμίσεις χρώμα την ζωή σου. Η Urban Light είναι λαμπερή και ιριδίζουσα με αποχρώσεις που ακολουθούν τις τάσεις… ναι, μπορούμε να πούμε πως είναι φτιαγμένες για mermaid και unicorn κορίτσια!

 

3

Η παλέτα Pink Edge έχει πιο ματ, ροδαλές αποχρώσεις και είναι ιδανική για τις αιώνια ερωτευμένες (ακόμα και αν είστε ερωτευμένες με τον έρωτα). Είναι η παλέτα για τα κορίτσια που απολαμβάνουν να είναι κορίτσια και για γυναίκες που ξέρουν τι θα πει να είσαι γυναίκα!

 

4

Αν ακόμα δεν τις έχεις δοκιμάσει OMG! Τι περιμένεις; #MakeItHappen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.