Για ποιον τύπο φρυδιών είναι κατάλληλο το Tattoo Brow;

Όποιος και αν είναι ο τύπος των φρυδιών σου, θα τα μάθεις όλα εδώ!

Το ολοκαίνουργιο Tattoo Brow έχει γίνει talk of the town! Δεν είναι τυχαίο… είναι το πιο πρωτοποριακό προϊόν που έχει βρει το δρόμο προς τα ράφια των καταστημάτων καλλυντικών! Είναι το προϊόν που για 3 ολόκληρες ημέρες σε απαλλάσσει από το βάψιμο, τον σχηματισμό, το μακιγιάζ των φρυδιών σου γενικώς. Κάνει όμως για όλους τους τύπους των φρυδιών; Κάποιες γυναίκες έχουν πολύ αραιά φρύδια, άλλες πολύ ατίθασα, υπάρχουν γυναίκες με σχεδόν διάφανα φρύδια και άλλες με ασύμμετρα… Η κάθε μία μας είναι διαφορετική αλλά έχουμε όλες δύο κοινά!

 1. 1_46

  Βήμα 1

  Το πρώτο είναι πως θέλουμε τέλεια φρύδια προφανώς! Το δεύτερο είναι πως μπορεί να μας τα χαρίσει το Tattoo Brow! Aς μιλήσουμε όμως λίγο πιο αναλυτικά…

 2. 2_39

  Πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια

  Πολύ ανοιχτόχρωμα φρύδια

  Αν τα φρύδια σου είναι πολύ ανοιχτόχρωμα τότε θα τσιρίξεις! Τo Tattoo Brow θα σε βοηθήσει να τα τονίσεις για τουλάχιστον 3 ημέρες και να δείχνεις περιποιημένη χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο ΚΑΙ στα φρύδια σου.

 3. 3_32

  Πολύ λεπτά φρύδια

  Πολύ λεπτά φρύδια

  Το Tattoo Brow μπορεί να σε βοηθήσει να τα σχηματίσεις καλύτερα και να ανεχτείς με μεγαλύτερη ευκολία το awkward στάδιο που θα περάσεις μέχρι να έρθουν στα μέτρα που τα θέλεις.

 4. 4_24

  Ασύμμετρα φρύδια

  Ασύμμετρα φρύδια

  Είναι τα φρύδια που δείχνουν πως ακόμα ψάχνεις αυτό που θες και αυτό που σου ταιριάζει και το Tattoo Brow θα φροντίσει να δείχνουν άψογα μέχρι να αποφασίσεις πως τα θες!

 5. 5_18

  Ατίθασα φρύδια

  Ατίθασα φρύδια

  Το Tattoo Brow και τα ατίθασα φρύδια είναι match made in heaven γιατί σου επιτρέπει να τα τονίσεις τόσο όσο χρειάζεται και να τα κάνει να δείχνουν πάντα ίδια! Όχι μία φορά έντονα και άλλη όχι!

  Δες περισσότερα εδώ

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.