Μακιγιάζ για να αποκτήσεις τέλειες φακίδες

Θα γίνει το πιο χαριτωμένο trend!

Οι φακίδες είχαν γίνει ξανά τάση πριν από κάποια χρόνια και δεν ξέρουμε γιατί έφυγαν από την μόδα. Οι πασαρέλες είχαν γεμίσει χαριτωμένα freckles και η χαρά μας ήταν τεράστια! Κάτι μας λέει ωστόσο πως οι φακίδες θα ξαναγίνουν τάση και σημείωσε ότι το άκουσες εδώ πρώτα! Με όλα τα #nomakeup selfies που ανεβαίνουν στο instagram έχουμε δει τόσες πολλές φακίδες που τις θέλουμε απεγνωσμένα (δεν έχουμε) και θα τις αποκτήσουμε γιατί θα είναι το επόμενο trend! Πως θα τις αποκτήσουμε; Με τη βοήθεια της Μάγδας μας και με ένα προϊόν. Δες τα όλα εδώ!

 1. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πέρνα την βάση σου για να καλύψεις ότι θέλεις και για να δημιουργήσεις έναν «λευκό καμβά». Μην το παρακάνεις με την κάλυψη όμως…

 2. Το προϊόν σου

  Το προϊόν σου

  Το προϊόν που θα σου χαρίσει τις φακίδες δεν είναι άλλο από το Tattoo Brow Ultra Slim με την σούπερ λεπτή μύτη και την απίστευτη διάρκεια. Μένει στη θέση του για ώρες και το χρώμα που πρέπει να διαλέξεις για φυσικές φακίδες είναι το Light Brown.

 3. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Ξεκίνα κάνοντας μικρές και λίγο μεγαλύτερες τελείες εκεί που εμφανίζονται φυσικά οι φακίδες. Στη μύτη, το μέτωπο, τα μάγουλα και κάνε μερικές διάσπαρτες παντού για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 4. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Αφού κάνεις τις τελείες σου, ταμπονάρισε ελαφρά με το δάχτυλό σου για να γίνουν πιο φυσικές και όσο έντονες θέλεις.

 5. Extra tip

  Extra tip

  Για ακόμα πιο σταθερό αποτέλεσμα, ακούμπα το δάχτυλό σου επάνω στην πούδρα σου πριν ταμπονάρεις.

 6. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πόσο χαριτωμένες είναι οι φακίδες; Πες μας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.