Μπλε μακιγιάζ ματιών: Το πιο hot χρώμα της σεζόν!

Δεν θέλει τρόπο, μόνο τα σωστά προϊόντα!

Το μπλε είναι ένα από τα χρώματα που θα δεις πολύ αυτό το χειμώνα που έρχεται. Η αρχή έγινε μετά τις εβδομάδες μόδας που είδαμε το χρώμα να κυριαρχεί και απογειώθηκε την άνοιξη με πολλές celebrities να το φορούν στα μάτια τους. Τώρα ήρθε η ώρα να τολμήσεις και εσύ το μπλε μακιγιάζ ματιών! Τι νόμιζες; Μόνο τις φωτεινές αποχρώσεις της Lemonade Craze παλέτας θα φοράς; Για βγάλε από το νεσεσέρ σου τη The Rock Nudes παλέτα σου και έλα να τα πούμε…

 

 

1

Η τάση λοιπόν θέλει το μπλε σε όλο το βλέφαρο αλλά αυτό δεν έχει δυσκολία. Η μόνη δυσκολία που υπάρχει είναι στο υπόλοιπο πρόσωπό σου. Βλέπεις, πρέπει να είναι άψογο για να υποστηρίξει ένα τόσο regal χρώμα. Θα ξεκινήσεις λοιπόν με τη βάση σου. Εμείς προτείνουμε φυσικά το Super Stay 24h Foundation όπως πάντα όμως… η άφιξη του Super Stay Multi-Use Foundation Stick maς έχει διχάσει! Και τα δύο χαρίζουν άψογο αποτέλεσμα οπότε αφήνουμε την επιλογή σε εσένα (εμείς βάζουμε και τα δύο).

 

2

Έπειτα, τα μάτια σου πρέπει να είναι… «χαρτί» για να υποστηρίξουν το έντονο μπλε και εδώ έρχεται το  Age Rewind σου να σβήσει οτιδήποτε δεν έχει θέση γύρω από τα μάτια σου και να δημιουργήσει μία τέλεια βάση για τη σκιά σου.

 

3

Σειρά έχουν τα φρύδια σου και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: Tattoo Studio Micro Pen. Δεν περιγράφουμε άλλο. Δεν χρειάζεται.

 

4

Και τώρα στο θέμα μας επιτέλους! Η μπλε σκιά! Η ιδανική βρίσκεται μέσα στην The Rock Nudes παλέτα σου. Ξέρουμε τι θα πεις… δεν είναι τόσο έντονη. Ξανασκέψου τι είπες! Βρέχοντας το πινελάκι σου πριν τη χρησιμοποιήσεις θα δεις πως όχι απλά είναι έντονη αλλά θα πρέπει να βάζεις πολύ λίγη για να μην το παρακάνεις!

 

5

Το look σου θα ολοκληρώσει το SuperStay Matte Ink στην απόχρωση Loyalist και φυσικά το πιο πλατύ χαμόγελο. Είδες λοιπόν ότι δεν θέλει τρόπο ούτε κόπο; Μόνο τα σωστά προϊόντα! Make it Happen!

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.