Ποιο είναι το σωστό μακιγιάζ για μικρά μάτια;

Η Μάγδα απαντά και δίνει παραδείγματα!

Αν έχεις μεγάλα εκφραστικά μάτια τότε δεν χρειάζεται να διαβάσεις αυτό το κείμενο, απευθύνεται σε άλλα κορίτσια. Απευθύνεται σε κορίτσια σαν εμένα, που έχουν μικρά μάτια και θέλουν να μάθουν πως να τα κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερα. Αν με ρωτάς, τα μικρά μάτια είναι πανέμορφα και πολύ sexy και δεν χρειάζονται πολλά…

 

Μακιγιάζ για μικρά μάτια

 Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι θέλεις λίγο να βελτιώσεις το μέγεθος και για αυτό το σκοπό έχω μερικά τέλεια tips. Πρώτα από όλα το μολύβι! Βάζοντας μολύβι στο κάτω μέρος του ματιού, κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου, κάνεις τα μάτια να δείχνουν διπλάσια. 

 

Μακιγιάζ για μικρά μάτια

Έπειτα, τα φρύδια σου και το τόξο των φρυδιών σου παίζουν τεράστιο ρόλο. Γεμίζοντας σωστά τα φρύδια σου και βάζοντας λίγο highlighter (ή ακόμα και λίγη λευκή σκιά) στο τόξο τότε «ανοίγεις» το βλέμμα και δημιουργείς την ψευδαίσθηση ότι έχεις μεγαλύτερα μάτια.

Μακιγιάζ για μικρά μάτια

Τέλος, η μάσκαρα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Και αυτή με τη σειρά της «ανοίγει» το βλέμμα και κάνει τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα οπότε φόρα τη άφοβα. Αν θέλεις μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα αλλά… με τις ΜΝΥ μάσκαρα δεν χρειάζεται! Και κάτι ακόμα…

Μακιγιάζ για μικρά μάτια

Αν βάλεις μολύβι ή eyeliner στο πάνω βλέφαρο ΜΗΝ ξεκινήσεις την γραμμή από την εσωτερική γωνία αλλά από το κέντρο του βλεφάρου. Ξεκινώντας τη γραμμή από την εσωτερική γωνία κάνεις τα μικρά μάτια να φαίνονται μικρότερα! Make it happen!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.