Πώς θα κρύψω τους μαύρους κύκλους μετά από hangover;

Η Μάγδα απαντά και δίνει λύσεις!

Ω τα hangover... Όλες μας έχουμε ξυπνήσει με το κεφάλι μας να μοιάζει σα να το πάτησαν ελέφαντες και το πρόσωπό μας σαν χαριτωμένο αρκουδάκι panda! Είναι τα απομεινάρια των αξέχαστων πάρτι που θα θυμόμαστε για πάντα αλλά... Το ένα πράγμα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε ούτε και να βλέπουμε είναι οι μαύροι κύκλοι. Για να τους καμουφλάρεις ωστόσο δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος! Μόνο το σωστό concealer και ένα μόνο tip...

 

1

Βλέπεις, δεν πρέπει να κάνεις ένα μισοφέγγαρο με το προϊόν κάτω από τα μάτια σου αλλά ένα ανάποδο τρίγωνο. Στόχος σου είναι να φωτίσεις και να καμουφλάρεις το χρώμα σε όλη την περιοχή γιατί μόνο έτσι θα έχεις ένα φυσικό και ξεκούραστο αποτέλεσμα.

 

2

Τώρα για το κονσίλερ... βρίσκω πως δεν υπάρχει καλύτερο από το instant Age Rewind! Όσο καμουφλάρει τα ξενύχτια σου περιποιείται και φροντίζει το δέρμα σου. Το μαλακό σφουγγαράκι μάλιστα, είναι ιδανικό για να σου χαρίσει το τέλειο, ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Όχι, δεν θέλω να αναρωτιέσαι για την απόχρωση... To Instant Age Rewind έχει 9 αποχρώσεις και ανάμεσά τους θα βρεις τη δική σου! Δες τις όλες στο παρακάτω gallery και πάρε αυτά που χρειάζεσαι για να μην καταλάβει κανείς πόσο καλά πέρασες στα ρεβεγιόν εκτός και αν του πεις την ιστορία!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.