Τι να κάνω αν έχω λιπαρά βλέφαρα;

Τα λιπαρά βλέφαρα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές αλλά υπάρχει λύση!

Πόσες φορές έχουμε μιλήσει για cat eyes, smoky looks και γενικά trends στα μάτια; ΑΠΕΙΡΕΣ! Γι’ αυτό είμαστε εδώ εξάλλου. Ωστόσο, υπάρχουν κορίτσια που δυσκολεύονται πολύ με το μακιγιάζ στα μάτια τους και όχι επειδή δεν έχουν κάνει εξάσκηση ή επειδή δεν μπορούν να κάνουν ένα smoky ή να βάλουν λίγο eyeliner. Τα λιπαρά βλέφαρα είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλά κορίτσια και χάρηκα πολύ με αυτή την ερώτηση γιατί μπορώ να βοηθήσω!

 

GIF 1

 

Το α και το ω στο μακιγιάζ –όπως έχουμε πει πολλές φορές- είναι η σωστή περιποίηση και η προετοιμασία της επιδερμίδας. Όπως λοιπόν βάζεις την ενυδατική σου κρέμα στο πρόσωπο πριν να βάλεις την βάση (το κάνεις ε;) έτσι θα προετοιμάσεις και τα βλέφαρά σου. Όχι, όχι! Δεν θα βάλεις κρέμα ματιών! Στόχος σου είναι να περιορίσεις την λιπαρότητα συνεπώς θα την αφαιρέσεις με την βοήθεια ενός toner ή με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ.

 

GIF 2

 

Αφού το κάνεις, περίμενε να στεγνώσουν εντελώς τα βλέφαρά σου και ταμπονάρισε ξανά από πάνω με ένα χαρτομάντιλο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να φέρεσαι πολύ απαλά στα μάτια σου γιατί και οι ρυτίδες είναι πρόβλημα! Συνεπώς ΔΕΝ τρίβεις και ΔΕΝ πιέζεις. Τα κάνεις όλα απαλά. Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσεις μια βάση και θα το κάνεις με λίγη πούδρα και φυσικά η Fit Me είναι αυτή που θα διαλέξεις.

 

FIT ME

 

Η πούδρα θα απορροφήσει την οποιαδήποτε λιπαρότητα και επειδή μιλάμε για την Matte Maker ξέρεις πως θα σου χαρίσει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα. Μετά περνάς στην σκιά. Όλες οι σκιές από τις παλέτες Τhe Nudes (Rock, Blushed, Nude) είναι τέλειες και θα παραμείνουν στην θέση τους. Αντιθέτως, οι κρεμώδεις υφές δεν θα σε βοηθήσουν πολύ. Να θυμάσαι ωστόσο: Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να διορθωθεί με μια μπατονέτα και ένα χαμόγελο…

 

Make it Happen!

XXXX

Μάγδα

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.