Το καλυπτικό μεικ απ που θα λατρέψεις!

Και το λατρεύεις ήδη…

Υπάρχουν μερικά Babellines που θέλουν ελαφριά κάλυψη από το μεικάπ τους. Είναι τα κορίτσια που επιλέγουν το Satin Liquid. Υπάρχουν όμως και κορίτσια που θέλουν απόλυτη κάλυψη από το προϊόν τους και αυτά είναι τα πιο απαιτητικά Babellines. Μέχρι σήμερα, ορκίζονταν στο όνομα του Super Stay 24h το οποίο με το σωστό layering χάριζε κάλυψη και απίστευτη διάρκεια αλλά πλέον έχουν ένα άλλο φετίχ στο νεσεσέρ τους… το Super Stay 24h Full Coverage!

 

1

Είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Super Stay 24h που απλά δεν θα πιστέψεις. Με ένα πέρασμα, δημιουργεί ένα ανάλαφρο αλλά απόλυτα καλυπτικό φιλμ που εξαφανίζει μπροστά στα μάτια σου ατέλειες, δυσχρωμίες, κηλίδες, κοκκινίλες… και φυσικά με τη διάρκεια του Super Stay 24h που λατρεύεις!

 

2

Είναι το προϊόν που θα λατρέψουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά Babellines και μία μόνο εφαρμογή αρκεί για να σε πείσει. Αν λοιπόν θέλεις απόλυτη κάλυψη, απίστευτη διάρκεια και αποτέλεσμα που μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα, το Super Stay 24h Full Coverage Foundation μόλις έγινε το νέο σου φετίχ!

 

3

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.