Το πιο glam μακιγιάζ για το Halloween χωρίς μάσκαρα

Ναι, καλά διάβασες! Glam χωρίς μάσκαρα… για αυτή τη μία φορά!

Η μάσκαρα είναι το προϊόν που βάζει την πιο σημαντική πινελιά σε κάθε look. Οι τεράστιες, σαν ψεύτικες βλεφαρίδες όχι μόνο τονίζουν το βλέμμα αλλά δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ των ματιών. Ε λοιπόν, για αυτό το Halloween, σου προτείνουμε ένα super glam μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

1

Βλέπεις, στα μάτια, την τελευταία πινελιά θα τη βάλουν οι μικροσκοπικές πέρλες στις γωνίες των ματιών σου. Μπορείς να τις προμηθευτείς από όλα τα πολυκαταστήματα καλλυντικών και είναι πολύ οικονομικές. Με τι όμως θα τις συνδυάσεις; Με έντονα, sexy, καυτά χείλη!

 

2

Το μακιγιάζ των ματιών σου θα είναι τόσο minimal που το πρόσωπό σου θα χρειαστεί χρώμα και ένταση και θα την αποκτήσει με το λαχταριστό Color Sensational Matte στην απόχρωση Burgundy Blush!

 

3

Μπορείς να βάλεις περίγραμμα για ένα άψογο αποτέλεσμα ή να φορέσεις το χρώμα απευθείας με το στικ στα χείλη σου για ένα πιο blurred αποτέλεσμα.

 

4

Η τελευταία πινελιά είναι τα φρύδια σου φυσικά και θα τα τονίσεις με την Brow Precise Fiber Volumizer μάσκαρα για ένα τονισμένο αποτέλεσμα με διακριτική ένταση! Αν λοιπόν είσαι προσκεκλημένη σε ένα glam Halloween party ή απλά θέλεις να κλέψεις την παράσταση στο club, κάνε ένα μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα! ΓΙα αυτή τη μόνη φορά… ας μην υπερβάλλουμε!

 

5

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.