Βάψιμο Φρυδιών: 5 χρήσιμα tips!

Είναι πολύτιμες συμβουλές που πρέπει ν αακολουθήσεις!

Τα όμορφα, τονισμένα φρύδια μπορούν να σου αλλάξουν όλη την όψη και μαζί με αυτή τη διάθεση. Είναι το ένα πράγμα που, αν είναι σωστά βαμμένο, κάνει το πρόσωπό σου να δέιχνει περιποιημένο ακόμα και με μηδαμινό μακιγιάζ. Το να σχηματίσεις και να γεμίσεις όμως τα φρύδια σου σωστά χρειάζεται προσοχή και μερικά πολύτιμα tips... Girl! Θα σε αφήναμε έτσι; Η ΜΝΥ δεν είναι τυχαία brow leader! Παρακάτω θα τα μάθεις όλα!

 

1

#1 Εμπιστεύσου τους ειδικούς. Μη αποπειραθείς να βγάλεις μόνη τα φρύδια σου, ιδιαίτερα αν είναι η πρώτη σου φορά. Εμπιστεύσου τον σχηματισμό τους σε έναν ειδικό που θα κάνει ακριβώς αυτό που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Το τι θέλεις εσύ μπορεί ν αμην έχει καμία σχέση με αυτό που χρειάζεσαι.

 

2

#2 Μην ακολουθείς τις τάσεις. Σε κάποια κορίτσια ταιριάζουν τα παχιά φρύδια. Σε άλλα τα πολύ τοξοτά. Σε μερικά ταιριάζουν τα λεπτά και σε άλλα τα πολύ έντονα. Δεν είμαστε όλες ίδιες και είναι καλύτερα να φτιάξεις το trend του εαυτού σου παρά να ακολουθήσεις κάποιου άλλου.

#3 Βρες το σωστό χρώμα. Ένα πολύ άχρωμο προϊόν δεν θα σου κάνει διαφορά. Ένα πολύ έντονο μπορεί και να σε αλλοιώσει. Το ιδανικό χρώμα για εσένα είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου. Να το θυμάσαι.

 

3

#4 Διάλεξε το σωστό προϊόν. Η ΜΝΥ έχει μολύβια, microblading pens, πομάδες, κραγιόνια, μάσκαρα και brow tints... Πρέπει ανάμεσά τους να βρεις αυτό που ταιριάζει στο αποτέλεσμα που θέλεις και που θα σου κάνει τη ζωή ευκολότερη. Σε γενικές γραμμές ωστόσο... το Tattoo Brow Pot είναι ιδανικό για όλες!

 

4

#5 Ξεκίνα αργά. Τα φρύδια χρειάζονται ελαφρύ χέρι και σταδιακό χτίσιμο. Αν βάλεις πολύ χρώμα από την αρχή μπορεί να καταλήξεις να ξεβάφεσαι... Ξεκίνα λοιπόν αργά, πρόσθεση, διορθωσε, χτένισε και συνέχισε as needed.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.