Βλέμμα που σαγηνεύει...με ιστορία!

Ποια είναι τα μυστικά για βλέμμα εντυπωσιακό που δυναμιτίζει και κλέβει τις εντυπώσεις;

Το 1913, κάπου στο Σικάγο ο χημικός Thomas Williams είχε μια μεγαλύτερη αδελφή, τη Maybel. Η Maybel ήταν ερωτευμένη με έναν άνδρα ο οποίος ήταν ερωτευμένος με κάποια άλλη, προσπαθώντας να τον κερδίσει μηχάνευσε κάθε θηλυκό κόλπο, ποντάροντας στο βλέμμα. Συνήθιζε να χρησιμοποιεί βαζελίνη στις βλεφαρίδες και τα φρύδια της για να τα τονίσει. Ο αδελφός της απλώς έκανε τα μαγικά του προσθέτωντας σκόνη άνθρακα στη βαζελίνη, η οποία εξασφάλιζε έντονες βλεφαρίδες και τόνιζε τα φρύδια. Το προϊόν δούλεψε, η Maybel παντρεύτηκε και ο Thomas ίδρυσε τον κολοσσό που ακούει στο όνομα Maybelline, λανσάροντας τη Maybelline Cake mascara. Και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία! Ποια είναι λοιπόν τα μυστικά για βλέμμα εντυπωσιακό που δυναμιτίζει και κλέβει τις εντυπώσεις;

  1. Εφαρμόζουμε μπόλικη στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες. Για να δώσουμε έξτρα όγκο και να τις διαχωρίσουμε, απλώνουμε πούδρα και εφαρμόζουμε τη μάσκαρα. Αγαπημένη μου για υπέρμετρο όγκο, θεαματικό μήκος και αποτέλεσμα πραγματικά σαν ψεύτικο η The Falsies Push Up Drama.
  2. Χρησιμοποιούμε eyeliner ακριβώς στη ρίζα των βλεφάρων και φροντίζουμε η γραμμή να καλύπτει τα 2/3 του, από έξω προς τα μέσα για να φαίνεται πιο μεγάλο το μάτι. Ιδανικά στο εσωτερικό του ματιού εφαρμόζουμε ανοιχτό μολύβι για να φαίνεται πιο ξεκούραστο το βλέμμα.
  3. Έπειτα σχηματίζουμε τα φρύδια σε ελαφρύ ανοδικό τόξο, τους ενισχύουμε το μήκος ή το πάχος και γεμίζουμε τα όποια κενά. Αγαπημένο μου το μολύβι φρυδιών Brow Satin της Maybelline που χάρη στη διπλή του μορφή εφαρμόζεται με ακρίβεια, ενώ εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα για έντονο ή φυσικό λουκ. Τέλος εφαρμόζουμε τη μάσκαρα φρυδιών brow drama της Maybelline για να τιθασεύσουμε τα φρύδια και να διατηρήσουμε το αποτέλεσμα.

 

 

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.