Κάνε το τέλειο μπρονζέ smoky με την The Nudes Palette

Ένα πιο διακριτικό αλλά απόλυτα hot look!

Το smoky look είναι κλασικό και ταιριάζει σε όλες. Τι γίνεται όμως αν δεν θες ΤΟΣΗ ένταση στα μάτια σου; Η The Nudes Palette της Maybelline New York είναι και πάλι εδώ για να σου λύσει τα χέρια. Ζητήσαμε από τη Μάγδα Αναστασοπούλου να δημιουργήσει ένα πιο διακριτικό, μπρονζέ smoky look για τις λιγότερο τολμηρές και το αποτέλεσμα ήταν απλά τέλειο! Δες πως θα το αντιγράψεις βήμα βήμα.

 1. drupalicon_3376

  Η βάση σου

  Η βάση σου

  Οι σωστές βάσεις είναι το παν και η δική σου θα γίνει τέλεια με την nude ιριδίζουσα σκιά της The Nudes Palette (η πρώτη από την δεύτερη σειρά).

 2. drupalicon_3377

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε λίγη σκιά με το πινέλο σου και άπλωσέ την σε όλο το κινητό σου βλέφαρο όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Μην ξεχάσεις να σβήσεις το χρώμα ψηλά, με φορά προς το κόκαλο του φρυδιού σου.

 3. drupalicon_3378

  Η ένταση

  Η ένταση

  Η ένταση στο μακιγιάζ σου και το smoky εφέ θα γίνουν τέλεια με την μπρονζέ, ιριδίζουσα σκιά της The Nudes Palette (η τέταρτη από την δεύτερη σειρά).

 4. drupalicon_3379

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρασε την μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού σου, όπως στη φωτογραφία και κάνε ελαφριές, κυκλικές κινήσεις ώστε να αναμειχθεί το χρώμα με τη βάση που πέρασες πριν. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό, γατίσιο εφέ, τράβα τη σκιά μακριά από την εξωτερική γωνία του ματιού σου.

 5. drupalicon_3380

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το μπρονζέ smoky look σου είναι έτοιμο και τόσο διακριτικό όσο χρειάζεται!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.