Κάνε το τέλειο ματ καφέ smoky με την The Nudes Palette

Είναι πιο διακριτικό από το μαύρο αλλά εξίσου καυτό!

Το μαύρο smoky είναι κλασικό αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι πιο διακριτικό για να συμπληρώσουμε το σύνολό μας. Εδώ έρχεται το καφέ smoky να δώσει την θέση του στο μαύρο και να κλέψει την παράσταση σαν ήρεμη δύναμη. Δες πως θα το πετύχεις πανεύκολα με τα πολύτιμα tips της Μάγδας Αναστασοπούλου.

 1. drupalicon_2279

  Η βάση σου

  Η βάση σου

  Οι σωστές βάσεις είναι το παν και η δική σου θα γίνει τέλεια με την taupe σκιά της The Nudes Palette (η τελευταία από την πρώτη σειρά).

 2. drupalicon_2280

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε λίγη σκιά με το πινέλο σου και άπλωσέ την σε όλο το κινητό σου βλέφαρο όπως βλέπεις στη φωτογραφία. Μην ξεχάσεις να σβήσεις το χρώμα ψηλά, με φορά προς το κόκαλο του φρυδιού σου.

 3. drupalicon_2281

  Η ένταση

  Η ένταση

  Η ένταση στο μακιγιάζ σου και το smoky εφέ θα γίνουν τέλεια με την καφέ, ματ σκιά της The Nudes Palette (η δεύτερη από την δεύτερη σειρά).

 4. drupalicon_2282

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα τη σκιά από όλο σου το βλέφαρο κάνοντας ελαφριές κυκλικές κινήσεις και φροντίζοντας να σβήνεις το χρώμα προς τα έξω.

 5. drupalicon_2283

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα όση σκιά έχει περισσέψει στο πινέλο σου κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου για ένταση στο βλέμμα και super smoky αποτέλεσμα.

 6. drupalicon_2284

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το τέλειο καφέ smoky σου είναι έτοιμο!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.