Τιρκουάζ smoky eyes: πιο εύκολο από ότι νομίζεις

Και η Μάγδα σου δείχνει ακριβώς πως θα το κάνεις…

Ένα statement look στα μάτια είναι μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε για να δώσουμε πιο updated αέρα σε ένα κατά τα άλλα basic σύνολο. Το τιρκουάζ smoky λοιπόν είναι κάτι σαν «εργαλείο» για εσένα όταν το μόνο που θες να φορέσεις για την έξοδό σου είναι ένα σορτς και ένα απλό μπλουζάκι. Πως γίνεται όμως το τιρκουάζ smoky; Φαίνεται δύσκολο σωστά; Δεν είναι! Απλά θέλει υπομονή, τα σωστά προϊόντα και λίγη βοήθεια από τη Μάγδα Αναστασοπούλου.

 1. Το χρώμα σου

  Το χρώμα σου

  Το βασικό σου χρώμα για αυτό το μακιγιάζ θα είναι η σκιά Color Show Mono No 28 Teal for Real. Έχει τέλεια απόχρωση και θα τη λατρέψεις.

 2. Η τελευταία πινελιά

  Η τελευταία πινελιά

  Το τιρκουάζ smoky σου είναι τέλειο όπως είναι αλλά για να το απογειώσεις πέρνα άφθονες στρώσεις από την The Colossal Go Extreme! Leather Black για extra black αποτέλεσμα.

 3. Έτοιμο!

  Έτοιμο!

  Το μαγευτικό, τιρκουάζ smoky σου είναι έτοιμη να σαγηνεύσει τους πάντες!

 4. Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Πάρε λίγη Color Show Mono No 28 Teal for Real με ένα λεπτό πινέλο και πέρασέ τη από το κάτω μέρος του ματιού σου, κατά μήκος των βλεφαρίδων σου.

 5. Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Πάρε λίγη ακόμα Color Show Mono No 28 Teal for Real και κάνε το περίγραμμα του καπακιού του ματιού σου όπως στη φωτογραφία.

 6. Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Καθάρισε λίγο το πινέλο σου και «σβήσε» ελαφρά την Color Show Mono No 28 Teal for Real με ελαφριές κινήσεις προς τα επάνω.

 7. Το μολύβι σου

  Το μολύβι σου

  Το τέλειο χρώμα θα σου το χαρίσει το Master Drama No 04 Blue Horizon. Έχει τέλεια κρεμώδη υφή και χαρίζει έντονο χρώμα με ένα πέρασμα.

 8. Βήμα 4ο

  Βήμα 4ο

  Πέρνα το Master Drama No 04 Blue Horizon κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου και ελάχιστα κατά μήκος των άνω βλεφαρίδων.

 9. Βήμα 5ο

  Βήμα 5ο

  Με το πινέλο σου, σβήσε απαλά τις γραμμές που τράβηξες με το Master Drama No 04 Blue Horizon ώστε να αναμειχθούν με τη σκιά.

 10. Το μυστικό σου

  Το μυστικό σου

  Τη διαφορά θα κάνει η γαλάζια Color Show Mono No 16 Baby Blues. Θα αναδείξει όλο σου το μακιγιάζ και θα δεις πως.

 11. Βήμα 6ο

  Βήμα 6ο

  Πάρε λίγη Color Show Mono No 16 Baby Blues με το δάχτυλό σου και ταμπονάρισε το χρώμα το κέντρο του καπακιού του ματιού σου.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.