Το απόλυτο φθινοπωρινό smoky look με την Burgundy Bar Palette!

Δεν είναι δύσκολο και η Μάγδα έχει όλα τα tips!

H Burgundy Bar Palette ήρθε για να αλλάξει το φθινοπωρινό σου μακιγιάζ με τις απίθανες αποχρώσεις της. Είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στο νεσεσέρ σου (μετά την GigiXMaybelline sυλλογή) και ήρθε η ώρα να την χρησιμοποιήσεις, δε νομίζεις; Ξέρουμε πως έχεις πειραματιστεί σίγουρα με τις αποχρώσεις της αλλά είμαστε εδώ, η Μάγδα Αναστασοπούλου δηλαδή, για περισσότερη βοήθεια. Είσαι έτοιμη να κάνεις το πιο καυτό, φθινοπωρινό smoky look;

 1. 1_43

  Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η Burgundy Bar Palette έχει μέσα της τις πιο θερμές και όμορφες αποχρώσεις αλλά σήμερα θα χρησιμοποιήσεις 3!

 2. 2_36

  Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε με το πινέλο σου λίγη από την κόκκινη σκιά που βρίσκεται δεύτερη στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού σου. Κάνε κινήσεις ώστε να σβήσεις το χρώμα προς το κέντρο του βλεφάρου και προς το φρύδι σου.

 3. 3_31

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Τώρα πάρε λίγη από την σκούρα σοκολατί σκιά που βρίσκεται τελευταία στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την πάνω από την κόκκινη με ελαφριές, κυκλικές κινήσεις.

 4. 4_23

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Κάνε το ίδιο τώρα και στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου αφήνοντας το κέντρο κενό.

 5. 5_17

  Βήμα 4

  Βήμα 4

  Φρόντισε να ενώσεις τα χρώματα στο κέντρο, στο τόξο των φρυδιών σου όπως στην φωτογραφία. Μην πάρεις περισσότερη σκιά! Αυτό θα το κάνεις με τα σβησίματα.

 6. 6_9

  Βήμα 5

  Βήμα 5

  Τώρα πάρε λίγη από την σαμπανιζέ, ιριδίζουσα σκιά που είναι τέταρτη στην δεύτερη σειρά και πέρασέ την από το κέντρο του βλεφάρου που άφησες κενό.

 7. 7_4

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Το πιο καυτό, φθινοπωρινό smoky look έγινε δικό σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.