Αδιάβροχο Μολύβι Ματιών Lasting Drama 24h

Χαρίζει τέλειο χρώμα και αντέχει ακόμα και στις πιο extreme συνθήκες!

H ζωή είναι γεμάτη dramatic στιγμές, κάποιες χαρούμενες και κάποιες όχι τόσο. Κλαις από χαρά και από λύπη, κάνεις απρόσμενες βουτιές ή μπουγελώματα, τρίβεις τα μάτια σου από έκπληξη ή από κούραση, περπατάς για ώρες στα νησιώτικα σοκάκια ή ψάχνεις με τις κολλητές σου το τέλειο φόρεμα στα μαγαζιά τα μεσημέρια του Σαββάτου…

Τα μάτια σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις στιγμές, το ίδιο και μακιγιάζ σου. Ενώ όμως τα συναισθήματά σου θες να φαίνονται μέσα από τα μάτια σου, δεν επιθυμείς το ίδιο και για το μακιγιάζ, σωστά; Εδώ έρχεται η Maybelline New York και τα νέα, super-αδιάβροχα μολύβια ματιών Lasting Drama 24h και σου δίνουν τη λύση!

Η πρωτοποριακή φόρμουλά τους εξασφαλίζει πως θα έχεις το πιο έντονο, dramatic χρώμα που διαρκεί για ώρες και παραμένει αναλλοίωτο ό, τι και αν κάνεις, ό, τι και αν νιώσεις. Αντιστέκεται στο νερό, τον ιδρώτα, στα… χέρια σου (δεν κάνει να τρίβεις τα μάτια σου) και φεύγει μόνο με το ντεμακιγιάζ σου και μόνο όταν θα το αποφασίσεις εσύ! Επίσης, είναι μηχανικό πράγμα που σημαίνει πως δεν θα ξαναχρειαστεί να ψάχνεις την ξύστρα σου στο βάθος του νεσεσέρ σου! Διατίθεται σε 4 τέλειες αποχρώσεις (μαύρο, καφέ, πράσινο και μπλε).

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.