Πως να φορέσεις γαλάζιο μολύβι αν είσαι μελαχρινή;

Σταμάτα να το αποφεύγεις!

Δεν ξέρουμε ακριβώς πως ξεκίνησε αυτός ο ΜΥΘΟΣ (ναι με κεφαλαία) πως το γαλάζιο μολύβι ματιών ταιριάζει στις ξανθές αλλά δεν μας αρέσουν αυτοί οι περιορισμοί, κυρίως όταν δεν ισχύουν! Το χρώμα και το μακιγιάζ δεν έχουν τέτοια όρια συνεπώς θέλουμε να σταματήσει η παραπληροφόρηση και εσύ μελαχρινό μας Babelline να σταματήσεις να αποφεύγεις το γαλάζιο μολύβι. Είναι τέλειο για καλοκαίρι, ταιριάζει σε όλες και μπορούμε να σου δείξουμε ακριβώς πως να το φορέσεις! Κράτα λοιπόν σημειώσεις και σταμάτα να ακούς τι λένε οι άλλοι! Let’s go!

 1. 1_192

  Βήμα 1

  Βήμα 1 

  Πάρε το σούπερ μαλακό Color Show μολύβι σου στην απόχρωση turquoise και πέρνα το κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων σου. Ξεκίνα τη γραμμή σου από τη μέση των βλεφαρίδων και προς τα έξω για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται διπλάσια σε μέγεθος!

 2. 2_172

  Η μάσκαρα

  Η μάσκαρα

  Η Big Shot Mascara σου θα τονίσει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά και θα δώσει ένταση στο βλέμμα σου… Αλλά αυτό το ξέρεις!

 3. 3_147

  Βήμα 2

  Βήμα 2

  Πέρνα τη από όλες σου τις βλεφαρίδες αλλά μόνο τις πάνω. Τις κάτω άφησέ τις να συμπληρώσουν όπως είναι το γαλάζιο χρώμα που πέρασες.

 4. 4_98

  Το μυστικό

  Το μυστικό

  Έχεις ήδη πάθει εμμονή με το Master Chrome Jelly Highlighter και όχι άδικα! Είναι η τέλεια πινελιά σε κάθε μακιγιάζ και αυτό θα κάνει και για το γαλάζιο σου μολύβι…

 5. 5_75

  Βήμα 3

  Βήμα 3

  Πέρνα λίγο από το Master Chrome Jelly Highlighter από τα ζυγωματικά σου και το τόξο του φρυδιού για να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ σου!

 6. kentriki20kai20etoimi

  Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Βλέπεις πόσο εύκολο και όμορφο είναι; Make it happen then!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.