Αδιάβροχη μάσκαρα: Πως βγαίνει εύκολα και γρήγορα;

Είναι πανεύκολο!

Με τον καιρό να ζεσταίνει και τον ήλιο να λάμπει καθημερινά, η αγαπημένη σου ΜΝΥ μάσκαρα σιγά σιγά θα δώσει τη θέση της στην αδιάβροχη version της. είναι λογικό! Θέλεις να είσαι σίγουρη πως αν ζεσταθείς πολύ, δεν θα καταλήξεις να μοιάζεις με τον Alice Cooper! Η αδιάβοχη μάσκαρα είναι σωτήρια και ξέρουμε πόσο λατρεύεις την the Falsies Push Up Angel waterproof σου. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να την αφαιρέσεις!

 

1

Οι φανταστικές φόρμουλα των ΜΝΥ μάσκαρα, όταν λένε πως είναι αδιάβροχες το εννοούν! The struggle is real όταν έρχεται η ώρα του ντεμακιγιάζ αλλά υπάρχει λύση: Το λάδι καρύδας! Ναι, βάζοντας λίγο λάδι καρύδας σε ένα βαμβάκι και κάνοντας απαλό μασάζ στα μάτια, θα δεις την αδιάβροχη Total Temptation σου να φεύγει με ευκολία και παράλληλα θα χαρίσεις στις βλεφαρίδες σου θρέψη!

 

2

Ναι, η Total Temptation θρέφει έτσι κι αλλιώς τις βλεφαρίδες σου… Φαντάσου πόσο καλό θα τους κάνεις αν την αφαιρέσεις με λάδι καρύδας! Make it happen λοιπόν girl, ξέβαψε τα μάτια σου σωστά και αποτελεσματικά και μην ανησυχείς για την αδιάβροχη μάσκαρά σου!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.